08.03.2016

Lauantaina oli vuorossa rakkaan paikallisvastuja Ilveksen kohtaaminen toista kertaa tällä kaudella. Ensimmäisellä kerralla Ilveksen loistava viisikkopuolustus riisui Näädät aseista ja otti ansaitusti 5-2 voiton. Nyt lähettiin peliin revanssi mielessä.
Ensimmäisessä erässä toitotettiin oman pelin pelaamista, ei saa mennä ylihyökkäämään, koska Ilveksen aseet ovat vastahyökkäyksissä. Tahallaan puolustettiin todella matalalla karvilla, ns Ilveksen omilla aseilla. 7 minuutilla Ilves menee johtoon, kenenkä muunkaan kuin Raholaan palanneen Elias Siiran toimesta rangaistuslaukauksella. Eikä tästä kuin pari minuuttia niin ex-näätä rankaisee jo toisen kerran. Peli 0-2 Ilvekselle. Paljon saatiin hyviä paikkoja, mutta Fonsen maalilla torjuu hyvin. Erän lopulla kuitenkin Anton Rothin laukauksesta tullut rebound jää maalille, jonka Tomas Estovirta laukoo hienosti verkon perukoille. Erätauolle lukemissa 1-2. Laukaukset 14-6 KrP:lle.
Jos viime pelissä TPS:ää vastaan toinen erä oli Näätänäytöstä, niin tämäkin. Tommi Viteli tasoittaa pelin 28 minuutilla, ja pari minuuttia niin Tomas vie illan toisellaan Näädät johtoon. Peli ratkeaa toisen erän lopulla. Alle kolmessa minuutissa Näädät painavat 4 maalia vaihdon välein, Jere Mattila, Sami Savolainen, Anton Roth sekä Eero Rötsä tekijöinä. Peli 7-2 Näädille. Ote hieman herpantuu ja kaveri iskee vielä erän loppuun kulmavaparista, ja melkein jopa toisen kerran vielä viimeisellä sekunnilla, mutta summeri pelastaa Näätäläiset. Erätauolle siis 7-3 lukemista. Laukaukset 14-4 KrP:lle.
Kolmannen erän alkuun Ilves kaventaa ja tuo itsensä kolmen maalin päähän. Tämän lähemmäksi he eivät kuitenkaan päässeet. Eero Rötsä laukoo toisen maalinsa ajassa 52:03 joka helpottaa KrP:n pelaamista. Peli pysyi lopussa koko ajan meidän hallinnassa vaikka kertaalleen hienon vaparin jälkeen Ilves tulee takaisin kolmen maalin eroon. Anton Roth kuitenkin tekee viimeiseen viisiminuuttiseen kaksi hienoa maalia täydentäen hattutemppunsa. Loppulukemat 10-6 KrP:lle. Laukaukset ylivoimaisesti 42-19 Näädille.

Tämän voiton myötä KrP:n toinen kierros on ollut todella hyvä ja lupauksia herättävä Playoffeja ajatellen. 10 ottelua joista 7 voittoa, yksi tasuri ja vain 2 häviötä. Ainoastaan Koovee ja SPV ovat samassa saldossa. Kaikilla muilla enemmän pistemenetyksiä toisella kierroksella. Runkosarjan viimeinen ottelu Kooveeta vastaan vielä pelaamatta.

3 Näätää: Anton Roth (3+1)
– Hattutemppu, kentän liideri. Tuhosi Ilvesläisten viimeiset toiveet voitosta kahdella nopealla maalilla kolmannen erän lopussa. Useita hyviä takakarvauksia pelin aikana. Teki paljon duunia!

2 Näätää: Tommi Viteli (1+0)
– Kevään Tommi! Aivan uuteen ulottuvuuteen noussut Tommi iski tärkeän 2-2 tasoituksen. Karvasi hyvin ja aiheutti useita harmaita hiuksia vastustajan pakeille.

1 Näätä: Tomas Estovirta (2+0)
– Kaksi hienoa maalia reboundeista ilmasta. Pukukoppimaali sekä 3-2 johto maali. Isojen maalien mies. Herätti joukkueen taistelemaan. Vaihtopenkin isoin tsemppari.