13.01.2017

B-poikien 1.divisioonan sarjataulukko joulun jälkeen oli todella kutkuttava. KrP oli sarjataulukossa kolmantena 19 pisteellä, ja Karhut juuri playoffviivan alapuolella 16 pisteellä tosin peli vähemmän pelaanneena. Kauden aikaisempi ottelu Porissa päättyi Karhujen voittoon.

Pelin ensimmäisellä minuutilla Karhut näyttää heti vaarallisuudensa, yksi ylärima sekä todella vaarallinen maalintekotilanne. KrP lähti heti kolmella kentällä pyörittämään ja sai hyvän rytmin päälle joka kentälle, Karhut joutui perääntymään vaihto toisensa jälkeen todella pieneen noppaan. Paldanius aloittaa maalinteon kahdella maalillaan, ja erän puolen välin jälkeen Savolainen iskee myös kahdesti vieden Näädät jo 4-0 johtoon. Erän lopulla Karhut kaventaa ylivoimalla erätaukotilanteeksi 4-1.

Toinen erä, Karhut tulivat repimään Näädät palasiksi erän alusta alkaen. Näätä kyykkii, vastustaja saa jatkuvasti paikkoja maalintekoon. Karhut saavat minuutin sisään kaksi onnistumista ja peli näyttää kääntyvän, 4-3. Kapteeni Savolainen kuitenkin huimalla yksilötaidolla iskee 5-3 johtolukeman, joka osaltaan myös kääntää pelin. Seuraavaan kuuteen minuuttiin Roth iskee kahdesti ja Tynkkynen ylivoimalla liberon tontilta ovelan määrämittaisen verkon perukoille, Näädille 8-3. Näissä lukemissa myös erätauolle, Viteli pelasti erän jälkimmäisellä kympillä KrP:n useilta takaiskuilta.

Kolmannen erän alkuun vastustaja kaventaa välittömästi, heikosta peittopelaamisesta vapaalyönnistä. Karhut olivat tehneet ykköskenttänsä uuteen uskoon, joka pyöritti lähes joka vaihdossa Näätien alueella, oma pallollinen peli hajosi täysin. Viteli edelleen loistava maalissa, pitää Näätää pystyssä! Ylivoimalla saatiin jo helpottava 9-4 maali Mattilan toimesta ja sama mies iski uudelleen 10-5 loppulukemat.

Peli oli todella tiukkaa, ensimmäisen erän 5minuutin pätkällä + 6 minuutin pätkällä toisessa erässä, KrP teki 6 maalia, ja osaltaan niillä sinetöitti kahden erän jälkeen pelin. Varsinkin kun puolustuspelaaminen viisikkona oli kolmannessa erässä hyvää, vaikka paljon jouduttiinkin kyykkimään. Viime Karhut pelissä unessa ollut Siira-Savolainen-Roth Estovirta-Mattila (1 tehty, 5 päästettyä) oli liekissä tehden 7 maalia, päästämättä yhtään. Myös ylivoima toimi tänään hyvin 2/2. Ja Viteli maalissa niinku aikasemmin sanottu, loistava. 27 torjuntaa ja ansaittu Man of the match.

KrP Supportersin terveiset Porilaisille…