22.01.2017

Liiton kilpasarjan 4 kierros pelattiin la 21.1.2017 pelattiin Hämeenlinnassa poltinahonsalibandyhalilla.

Vastassa oli Steelers JSB musta ja Ylöjärven pallon valkoinen joukkue.
Steelers peli oli tiukkaa vääntöä alussa vastustaja oli paremmin hereillä pääsi alussa 0-3 johtoon, saimme pelaat heräämään tämän jälkeen ja peli päättyi lopulta meille 7-5 voitoon.
Toisessa pelissä vastaan tuli YPA valkoinen jota vastaan ollaan pelailtu myös harjoitus otteluita , ottelu oli kokonaan meidän hallinnassa ja voitettiin lopulta 3-6.
Sunnuntaina 22.1 pelattiin Alueviesti liigaa Punkalaitumella jossa vastaan asteli Punkalaitumen Kunto 1 ja 2.

Ensimmäinen peli oli meidän hallintaa ja voitimme sen 3-7.

Toinen peli PuKu 2 joukkuetta vastaan mikä olikin 06-07 syntyneiden joukkue, ensimmäisessä erässä meidän pelaajat pelkäsivät selvästi isompia poikia ja ensimmäinen erä päättyikin 9-1 lukemissa.

Toiseen erään tehtiin kentällisiiin pieniä muutokisia ja näin päästiin peliin paremmin kiinni, peli hävittiin lopulta 11-2 joka on kuitenkin hieno saavutus muutaman vuoden vanhempia vastaan.