24.01.2017

Nokian KrP:n ja Rangersin väliseen otteluun lähdettiin tiukoista lähtöasetelmista. Molemmat joukkueet taistelevat tiukasti top2 paikasta, kohti playoffkarsintoja. KrP ennen peliä 21pst kerättynä ja vastaavasti Rangersilla 18pst.

Rangers aloitti pelissä maalinteon, mutta Rötsä iski heti seuraavassa vaihdossa pelin takaisin tasoihin. Pelin ensimmäinen 10 minuuttia oli tasaista peliä, molempien saaden pitkistä hyökkäyksistä paikkoja, mutta maalivahdit olivat pelipäällä molemmissa päädyissä. Rangers menee uudestaan johtoon  14:40, kuitenkin tasoitus tulee parin minuutin päästä kun sama kaksikko järjestää maalin, nyt Paldanius tekijänä Rötsä syöttäjä. KrP pääsee johtoasemasta erätauolle kun Järvinen iskee maalin takaa veskarin kautta taktisesti erätaukolukemiksi 3-2.

Toinen erä oli täysin Näätien hallintaa, jolloin olisi pitänyt saada Rangersin selkäranka katkottua. Rangers tulee erän alkuun tasoihin puolustajien ja maalivahdin pienen kommunikaatiokatkoksen jälkeen. Aatola nostaa kuitenkin KrP:n takaisin johtoon ja heti seuraavassa vaihdossa iskee Järvinen lukemiksi 5-3! Hieman heppoisen jäähyn jälkeen Rangers kaventaa, mutta jälleen seuraavassa vaihdossa tulikuuma Tynkkysen ketju iskee, maalintekijänä Paldanius. Erän lopulla saadaan ylivoimaakin, mutta ei onnistuta. Jälleen kuitenkin viimeisellä minuutilla osuu Näätälauma, kun pirteä kolmoskenttä järkkää hienon klapklapklap maalin ja Mustaniemi saa sijoittaa pallon verkkoon, 7-4 lukemista erätauolle.

Kolmannessa erässä KrP hallitsee hyvin peliä, saaden tehtyä pitkiä hyökkäyksiä ja näin pidettyä palloa itsellä ja vastustajan pois maalintekopaikoista. Rangers kuitenkin kaventaa pelin kahteen maaliin, mutta se kuuluisa maalinjälkeinen vaihto… ja Boom! Järvinen tykittää läpiajosta, kyllä luit oikein, läpiajosta näädät 8-5 johtoon! Maalin jälkeen jälleen saadaan hyviä pitkiä hyökkäyksiä rakennettua ja kun Savolaisen kentällinen iskee kahdesti kahden minuutin sisään (Savolainen & Mattila), niin peli näyttää selvältä kun viimeinen vitonen lähtee käyntiin. Kaveri saa vielä 6vs4 tilanteenkin josta vasta viimeiselle sekunnilla saa maalin, aikaa kuitenkin kulunut niin, että KrP ottaa vakuuttavan 10-6 voiton Rangersista ja jatkaa puhtaalla kotisaldolla, 7/7. KrP:n maalilla Tomukorpi pelasi loistavan ottelun (30 torjuntaa), ja täten Näätien maalivahtiosasto on täyttä rautaa, kun on kaksi tulikuumaa veskaria ketä tolppien väliin pistää!