03.10.2016

Runkosarjan toiseen otteluun matkustettiin perjantaina Poria kohti, jossa vastaan asettui 1.divisioonan kärkijoukkueisiin kuuluva Karhut.

Ottelu alkoi Näädillä hermostuneesti, tiedä sitten johtuko vähän erilaisesta kentästä vai mistä, mutta pallo pomppi eikä saatu vaarallisia hyökkäyksiä paljon aikaiseksi. Näätien ykkönen sai muutaman hyvän harppuunahyökkäyksen aikaiseksi, kaksi maalia myös. Omassa päässä vaikeuksia oli lähinnä maalin edessä, vastustajan tehdessä kaikki maalit n. metrin päästä maalista. Erätauolle tilanteessa 3-2, maalintekijöinä KrP:ltä Tynkkynen ja Rötsä.

Toiseen erän alkuun saatiin pallollista peliä huomattavasti paremmaksi, varsinkin pitkissä hyökkäyksissä. Ensimmäisessä erässä hukassa ollut kovuus maalin edessäkin oli löytynyt. Edelleen maalit saatiin aikaiseksi vastahyökkäyksistä kaksin kappalein sekä yksi ylivoimamaali. Erätauolle lukemissa 4-5 KrP:lle. Maalintekijöinä Tynkkynen kahdesti ja Rönkkö.

Viimeinen erä alkoi tasaisesti, mutta erän puolessa välissä alkoi tapahtumaan. Karhut tulee tasoihin onnekkaalla pompulla näätäläisen jalasta/mailasta ja 6sek myöhemmin oli Karhut jo johdossa. Seuraavaan vaihtoon kuitenkin osuu KrP, kun Savolainen maalaa maalin edestä. Mutta jälleen, maalin jälkeinen vaihto, hieman huono peitto ja kaverin selkeä ykköstykki Ollikainen (4+2) iskee Karhut uudelleen johtoon. Tästä alkoi loppuunasti kestävä takaa-ajo, joka nokialaisten epäonneksi ei riittänyt, tolppaa kun ei lasketa. Viimeisillä sekunneilla Karhut iskee tyhjiin ja peli näin 8-6.

Nokialaisista ottelun parhammistoon kuuluivat hyökkäystrio Rötsä-Tynkkynen-Paldanius, jotka värkkäsivät 4 maalia tasakentällisin, sekä pakit Rönkkö ja Järvinen. Maalilla Tomukorpi pelasti varsinkin ensimmäisessä ja kolmannessa erässä näätäläiset useilta takaiskuilta upeilla highlight-torjunnoillaan.

B-junioireiden matka jatkuu ensi viikon tiistaina kotiottelulla Lahden PHSB:tä vastaan. Peli alkaa klo 18:30. Sinivalkoista päälle ja katsomoon, peliin on ilmainen sisäänpääsy!