04.07.2011

Salibandyn erikois- ja liigaseura Nokian KrP:ssä pelaa tulevalla kaudella 2011 – 2012 uusi poikien B-juniorijoukkue. Joukkueen lähihistoria juontaan viime keväälle 2011, jolloin ryhmä salibandylle täysin sydämensä menettäneitä pelaajia, valmennushenkilöitä ja salibandytoimijoita mietti jo tulevaa salibandyn kilpakautta. Tavoitteena oli löytää uutta tehoa ja tempoa juniorisalibandyyn. Olisiko mahdollista yhdistää voimavaroja?! Hedelmällisten yhteistyöneuvottelujen tuloksena ja ennakkoluulottomalla asenteella muodostettiin uusi B-juniorijoukkue, jonne pelaajamateriaali on koostunut pääosin Nokialta ja Ylöjärveltä, höystettynä Tampereen suunnalta tulleilla salibandytaitureilla. Kaikilla joukkueen pelaajilla on takanaan vuosien kokemus lajista (AC Nokiassa, YPassa, NoPSissa tai Classicissa). Joukkueen valmennus- ja tukiorganisaatio vahvistui myös kaikilla osa-alueilla. Tavoitteena uudella ryhmällä on kehittyä ja menestyä salibandyn yhä haasteellisemmassa pelimaailmassa.

B-juniorijoukkue pelaa siis ensi kaudella Suomen Salibandyliiton kilpasarjaa liigaseura Nokian KrP:n riveissä. Alueellisesti tämä luo uutta vahvuutta Länsi-Pirkanmaan juniorisalibandytoimintaan ja tuo B-juniorijoukkueelle heti monia toiminnallisesti arvokkaita lisäelementtejä. Toimiminen liigaseurassa mm. mahdollistaa joukkueen pelaajille tilaisuuden tulevina vuosina edetä pelaajapolulla aina miesten edustukseen asti.

Joukkueen pelaajat kaudella 2011 – 2012: Pelaajatiedot päivitetään Nokian KrP:n sivuille heinä-elokuussa, joten pysykää kanavalla 😀. Joukkueen yhteistiedot löydät alla olevasta linkistä.

B-juniorit toivottavat tutut ja vielä tuntemattomat kannattajat ja tukijat jatkossakin mukaan nopeatempoisen joukkuepelin pariin! Tapaamisiin salibandykatsomoissa, Nokian KrP:n sivuilla ja Facebookissa.

Nokian KrP https://nokian-krp.com/
Nokian KrP/ B-juniorit https://nokian-krp.com/joukkueet/b-pojat/
Nokian KrP/ yhteystiedot https://nokian-krp.com/seura/
B-juniorit Facebookissa http://www.facebook.com/pages/Nokian-KrP-B-juniorit-Floorball/237904002904095