11.07.2011

Nokian KrP:n salibandyliigajoukkue on kasassa, viime kaudella Classicin kapteenina toimineen Petri Widgren liittyessä KrP:n riveihin. Widgren tuo KrP:hen huiman määrän kokemusta, johtajuutta ja tiettyä voittamisen kulttuuria. Lisäksi Widgren tunnetaan kovan työmääränsä lisäksi pelaajana, joka yleensä on parhaimmillaan niinsanotuissa isoissa peleissä. Widgren on tehnyt liigaurallaan runkosarjassa 94+53=147 tehopistettä, joista parhaimpana kautena 33 tehopistettä sekä pudostuspeleissä 12+3=15 tehopistettä. Viime kaudet Classicissa rooli on painottunut karvauspeliin ja alivoimapeliin, mutta avuja löytyy myös pallolliseen peliin, jota KrP:ssä on tarjolla.

KrP:n liigajoukkue on nyt valmis tulevan kauden haasteisiin, eikä uusia vahvistuksia enää haeta. Kaikkiaan kasaan saadulla joukkueella pitäisi pystyä taistelemaan paremmista sijoituksista kuin kahtena edellisenä kautena, jolloin runkosarja on päättynyt kahdeksanteen sijaan ja pudotuspeleissä on tullut samantien runkosarjan voittajalta 0-3 takkiin.

KrP:n harjoituspelit alkavat elokuun alussa FBT Poria vastaan Raholassa. Muita varmistuneita harjoituspelejä ovat elokuun lopussa pelattava harjoitusturnaus Seinäjoella.