13.10.2008

Lauantain peli FBT Karhuja vastaan oli kotijoukkueelta hieman lepsuilua ja ensimmäisen erän jälkeen vierasjoukkue johtikin ansaitusti 1-3. Toiseen erään sisuuntuneena kotijoukkue vei erän 3-1 ja peli oli kolmanteen erään lähdettäessä tasan 4-4.

Viimeinen erä mentiin vuorotahtiin. Ensin Kaisa Kaipio siirsi kotijoukkueen 5-4 johtoon ja erän puolivälissä vierasjoukkue tasoitti siirretyn rangaistuksen aikana. Vierasjoukkue siirtyi ajassa 57:36 johtoon, mutta heti seuraavassa vaihdossa Piia Niemi tasoitti tilanteeksi 6-6. Näissä lukemissa mentiin jatkoajalle. Hyvällä asenteella pelannut kotijoukkue onnistui kääntämään pelin vielä voitoksi kun Piia Niemi siirsi pelivälineen maalin perukoille Essi Lalun esityöstä ajassa 64:01.

Täytyy antaa tunnustusta porilaisille, sillä viime kauden "zero points"-porukasta on oikeasti muodostumassa ihan pelikelpoinen porukka. Toivottavasti se voittoapina lähtee porilaisten selästä mahdollisimman nopeasti niin saadaan runkosarjaan taas uutta säpinää.

Sunnuntaina vastaan asettui reissupeleissä lujaa tukkaan ottava BG NGD. Pelin hallinta oli täydellisesti kotijoukkueella mutta kilpikonnassa puolustanut vierasjoukkue ei joutunut ensimmäisen erän aikana antautumaan kuin kerran. Toisessa erässä kotijoukkue nakutteli taululle kolme lisää ja viimeiseen erään 4-0 lukemista.

Viimeisessä erässä kotijoukkue tykitti kahdessa minuutissa neljä häkkiä ja peli oli pelattu. Valmennuksen kenttäsekoituksista johtuen peli sekosi kotijoukkueelta ja vastustaja pääsi laittamaan pelivälineen neljä kertaa loistavan pelin pelanneen Tuija Kaukovirran taakse. Pisteet jäivät kuitenkin nokialle, joten kolmesta pelistä kuusi pistettä. Paremmin ei tilastollisesti voi mennä.

Kuukauden päästä sitten jatketaan tuplapeliviikonlopulla Lohjalla ja Nokialla kun vieraaksi palloiluhallin parketille tanssahtelee lohkon kärkipaikkaa KrP:n kanssa pitävä SPV.