14.09.2008

Päivän ensimmäisessä ottelussa klo 11:00 vastaan asettui 2.divisioonan Ylöjärven Ryhti. Ensimmäinen erä pelistä oli hieman tunnustelevaa ja sekaista. Toisesta erästä eteenpäin pelin hallinta oli kuitenkin KrP:llä ja KrP veikin loput erät puhtaasti.

YlöR – Nokian KrP 2-7 (2-2, 0-2, 0-3)
tehopelaajana Kaisa Kaipio

Päivän toinen ottelu pelattiin jo klo 13:00 isäntäjoukkue Classic II:sta vastaan. Peli ratkesi lopulta ensimmäisessä erässä epäonnisen pakki-pakki syötön seuraksesta johtuneesta maalista vaikka lähin vastustaja oli keskiviivalla. KrP:n likat taistelivat ja loivat tilanteita liukuhihnalta, mutta kun maalihanat olivat tässä pelissä kiinni niin ei kumpikaan joukkue saanut yhtään tehomerkintää ja ottelun ratkaisupisteet merkittiin OikeusMurhan tekemäksi.

Nokian KrP – Classic II 0-1 (0-1, 0-0, 0-0)

Viimeinen ottelu klo 16:00 oli FBC Jeppiksen tilalle nostettua Gunnersia vastaan. Ottelu oli alusta lähtien KrP:n hallintaa ja ensimmäinen maali nähtiin jo 10 sekunnin pelin jälkeen Essi Lalun tekemänä. Ottelussa päästiin kierrättämään ja kokeilemaan erinäisiä ketjukoostumuksia. Nyt odotellaan sitten tietoa 2. kierroksen pelipaikasta ja niistä ilmoitetaan myöhemmin.

Nokian KrP – Gunners 7-1 (4-1, 2-0, 1-0)