13.09.2008

IFT-turnaus avattiin perjantaina Classicin ja KrP:n koitoksella.

Nokialaiset pääsivät turnaukseen harvinaisessa tilanteessa, sillä kaikki pelaajat olivat pelikunnossa ja paikkakunnalla. Tämä tarkoitti sitä, että pöytäkirjaan mahtuvien 18 + 2 lisäksi katsomossa istui kaksi pelaajaa.

Kaudenalus tunnelmissa pelissä mentiin hurlum-hei meiningillä päästä päähän. Molemmilla joukkueilla oli omat hallintajaksot. Avauserän jälkeen KrP johti 3-2.

Toisessa erässä nokialaisryhmä repäisi 3-6 johdon ja vielä kolmannen erän alussa sinipaidat iskivät itsensä 5-7 johtoon.

Tämän jälkeen tahtipuikko siirtyi äänijänteitään vielä säästelleen Peltolan joukkueelle. Poikkisyötöt alkoivat napsua lapaan ja Classic iski 6 seuraavaa maalia siirtyen ratkaisevasti 11-7 johtoon.

KrP:ltä löytyi kuitenkin kiripykälää seuraavaan kolmeen maaliin ja vielä lopussa joukkue pääsi 6-4 ylivoimalla hiomaan tasoitusta. Maaliin asti vedot eivät kuitenkaan enää yltäneet, joten Classicille voitto lukemin 11-10.

Kokonaisuudessaan KrP:n peli näytti olevan aikataulussaan kauden alkua ajatellen. Tiettyjä ketjukoostumuksia ollaan edelleen vielä hakemassa ja mm. aiemmin puolustajan paikalla pelannut Pekka Leppänen nähtiin hyökkäysketjussa. Alivoimapelissä parannettavaa olisi, sillä Classic käytti käytännössä kaikki ylivoimansa tehokkaasti. Ainoastaan Katajisto ehti kentälle sekunniksi jäähynsä jälkeen ennen kuin KrP-maalissa helisi.

Laajassa rosterissa oli varaa antaa näytön paikkoja useammallekin. Katsomossa nähtiinkin kolmannessa erässä KrP:ltä mm. Katajisto, Sorvaniemi ja Häkkinen.

Maalissa Ossi Lahdella ei välttämättä ollut optimipäivä, pari maaleista olisi ollut otettavissa. Osassa maaleista sitten mustapaidat pelasivat niin tyhjiin, ettei edes Pasi Kuivalainenkaan olisi niitä kopannut.

Turnaus jatkuu KrP:n osalta lauantaina klo 18.30, jolloin Hässelby SK testaa senhetkisen pelivireen.