16.10.2022

Nokian KrP:n miesten edustusjoukkue pelasi kuluneella viikolla kaksi ottelua, joista ensimmäisenä vastaan saapui Raholaan sarjanousija FBC Turku. Näädät olivat kuskin paikalla käytännössä koko ottelun ajan muutamia Turkulaisten hyviä kääntöjä lukuunottamatta, ja nappasi pisteet näytöstyyliin tuloksen 11-4 turvin. Ottelussa tehomiehinä kunnostautui 3+1 tehot iskenyt Valtteri Viitakoski, 2+2 iskenyt Joona Rantala, 2+1 iskenyt Simo Paulaharju & 0+3 iskenyt Henri Johansson. Ottelun kulkua kuvasti myös se, että Kaapo Kettunen selvisi ottelusta 11 torjunnalla, kun FBC:n virkaveljet Jens Beijar & Aleksi Sillantaka joutuivat torjumaan 22 kertaa yhteensä.

Lauantaina olikin vuorossa SPV-vierasottelu Seinäjoella. Näädät saivat otteluun hyvän alun Valtteri Viitakosken viedessä ensimmäisessä erässä Näädät johtoon. Tämän jälkeen kotijuokkue osui kahdesti ensimmäisessä erässä ja erätaukolukemiksi 1-2. Toisessa erässä SPV siirtyi 3-1 johtoon, mutta erän puolivälissä Näätien ylivoima kavensi Nico Jonaesonin maalilla tilanteeksi 3-2, joista mentiin erätauolle. Kolmannessa erässä tapahtumia saatiinkin lukuisasti. SPV teki viimeiseen kuusi maalia, KrP yhden, Kaapo Kettunen sai todella hämmentävän punaisen kortin, josta määrättiin rangaistuslaukaus, 2 minuuttia ja Kettuselle ulosajo, ja Miki Saarinen torjui Peter Kotilaisen rangaistuslaukausyrityksen. Ottelua kuvasti kuitenkin se, että SPV käytti maalipaikkojaan tehokkaasti, ja KrP:n yritykset jäivät enemmänkin pallon pyörittelyyn laidoilla. SPV:lla puolustusasenne ja laatu olivat myös heille totutulla tasolla.

Seuraava Näätien kotiottelu pelataan 21.10. perjantaina Raholassa, ja mikä parasta KrP pääsee heti hakemaan kasvojenpesua SPV:tä vastaan uudelleen. Ottelu on samalla tuplapanos-ottelu, sillä kyseessä on myös SuomenCupin ottelu samalla, josta voittaja siis nappaa pisteiden lisäksi jatkopaikan Cupissa.