12.01.2014

FBT Karhut – Nokian KrP A 4-6

Karhujen ja Näätien peli alkoi varsin tasaisissa tunnelmissa. Molemmat pelasivat sinivalkoisissa väreissä, rosteri vaikutti katsomoon hyvin samanlaiselta ja joukkueet valmennustiimeineen elivät kovalla sykkeelle pelissä mukana. Ensimmäisen erän maalit tasattiin pelitilanteiden mukaisesti 1-1. Toinen erä oli Karhujen. Maalitilanteita luotiin molempien toimesta, mutta vain Karhut onnistui viimeistelyssä tasaisesti läpi erän. Toinen erä Karhuille 3-0. Maalit syntyivät erän toisella, viidennellä ja kolmannellatoista minuutilla. Tilanteessa 4-1 peli oli vahvasti menossa porilaisille. Tähän saakka käsijarru päällä pelanneelle KrP:lle jäi vain lyhyt 15 minuutin erä kääntää kurssi.

Mutta mitä sitten tapahtuikaan! Näätä näytti luonteensa ja painoi kaasun pohjaan. Karhut ajettiin totaalisesti talviluolaansa. KrP voitti kaksinkamppailut ja halusi voittaa. Myös Santtu Pohjonen laittoi gamesavereillaan luukut kiinni KrP:n maalilla. Viimeinen erä oli suvereenia näätänäytöstä. Viimeinen erä KrP:lle 0-5 ja Karhut oli koulutettu. Hyvätasoisen ja kiihkeän pelin lopputulos 4-6 Nokian Näädille.

SBT PaPo – Nokian KrP A 1-7

Toiseen peliin KrP muutti osin kokoonpanoaan. Muistissa oli edellisen ottelun ongelmat, eikä niitä haluttu toistaa. Myös Parkanon Pojat olivat laajalla kokoonpanolla liikkeellä. Mutta Poikien osalta määrä ei korvannut laatua. Näätärosteri sen sijaan on tällä hetkellä varsin leveä ja tasokas. Tästä kertoo KrP:n laaja maalintekijälista: Anton Aaltonen, Henri Mattila, Totte Taavitsainen ja Kalle Välimäki. Harjoituspelin tasolle jääneen pallottelun ja ”hauskanpidon” lopputulos oli 7-1. Ainostaan A-näätien tämän hetken ykköspakki Markus Mattila ei suostunut vain pallottelemaan. Jo Karhut pelissä loistanut Makke teki PaPoa vastaan hattutempun. Karhut pelissä vastaavan kykeni hyökkääjien tehomies Jussi Mustalahti. Karhuja vastaan maalasivat myös molemmat Mattilat sekä todellinen salibandysoturi Samuli Segerman. Otteluissa debytoi onnistuneesti varusmiestauon jälkeen Jonny Holmqvist. PaPo pelin ehdottomiin onnistujiin kuului myös maalia vartioinut Jan Joensivu.

KrP:n edustus voitti omassa trillerissään NST:n ja KrP A molemmat omat pelinsä. Kolmea voittoa haettiin ja ne myös saatiin. Voitostavoittoon!

KrP A:n pelit jatkuvat 26.1. kotiluolassa Raholassa, jolloin näädät saavat vastaansa Sheriffit Kaarinasta ja FBC Turun. Sheriffit juottivat KrP:lle Storvreta Cupissa tasurimyrkkyä ja FBC:n iskukyky on täysin kiinni vieraspeliin lähtevästä rosterista. Parhaimmillaan FBC on erittäin kova.