18.05.2015

Nokian KrP:n liigajoukkue aloitti yhteiset toukokuun alussa. Joukkueeseen on liittynyt vielä uusia pelaajia harjoituskauden alkaessa.

Nimekkäin uusi nimi on taitava ja monipuolinen Tuomas Savukoski, joka pelasi viime kauden divaria Loviisan Torin joukkueessa, ollen koko divarin 11 tehokkain pelaaja saldottuaan 18 ottelussa 47 tehopistettä. 1990-syntynyt Savukoski on ehtinyt urallaan pelata aiemmin myös salibandyliigaa ja Ruotsin divarissakin yhden kauden.

Toinen liigajoukkueesta siirtyvä on Rauman Salbassa viime kauden pelannut maalivahti Janne Mennala, joka tulee täydentämään maalivahtiosastoa. Mennala pelasi viime kaudella salibandyliigaa yhdeksässä ottelussa, torjuntaprosentilla 75,52. Maalivahtien osalta tärkeä väylä lisäpeleihin löytyy myös farmijoukkue Tottijärven V&L:ssä, joka pelaa tulevallakin kaudella 2.divaria.

Näätien kesäringissä on mukana myös tryout-sopimuksella Classicin a-junioreista tulleet Valtteri Lampinen sekä Kalle Koivunen ja Soittorasiassa 2.divaria viime kaudella pelannut Roope Pöyry. Lampisen tehot A-juniorien sm-sarjassa olivat 14+3 ja puolustaja Koivusen 1+3. Pöyry saldosi viime kaudella tehot 20+11.

Joukkue alkaa olemaan lähes valmis, vielä muutaman pelaajan kanssa käydään keskusteluja, mutta joukkueeseen otetaan enää 1-2 pelaajaa.

Pelaajiston lisäksi KrP on vahvistanut valmennusosastoaan. Uutena miehenä lajivalmennukseen mukaan liittyy Pekka Hursti, joka on toiminut useana vuotena seuran juniorivalmennuksessa.