26.02.2015

Nokian KrP pelaa Salibandyliigan runkosarjan viimeisen ottelunsa perjantaina, kun Raholaan vieraaksi saapuu hallitseva Suomen mestari Happee. Näätien pelit jatkuvat play out –otteluilla, mutta lopullinen sarjasijoitus sekä mahdollinen kotietu ratkeavat vasta viimeisen kierroksen otteluissa. Vierailijoilla ei perjantain ottelussa ole sen suurempaa panosta, sillä jyväskyläläiset varmistivat runkosarjan voiton jo muutamaa kierrosta aiemmin.

Näätien sairastuvan ovet ovat viimeisen kuukauden ajan käyneet tiheään, kun miehiä on loukkaantunut ja tervehtynyt tasaisena virtana. Nyt tilanne alkaa näyttää jo paremmalta; vain Antti Naskalilla on varmuudella pelaamisen estävä vamma. Myös ensi kauden pelaajarunkoon saatiin selvyyttä seuran julkistettua tukun jatkosopimuksia. Tälle kaudelle uudistunut joukkue onkin osoittanut halunsa jatkuvuuteen ja pitkäjänteisyyteen tekemisessä.

KrP vieraili viikonvaihteessa Seinäjoella ja Oulussa. Tuolta reissulta tuli tuliaisena kaksi tappiota. SPV vei Näätiä kotonaan selvästi. Oulussa lukemat ja ottelutapahtumat olivatkin huomattavasti tasaisemmat, mutta matkustaminen ja peräkkäisinä päivinä pelatut ottelut saattoivat viedä ratkaisevan terävyyden. OLS ottikin ensimmäisen voittonsa KrP:stä Salibandyliigassa.

Vierasjoukkue Happee on perinteisesti ollut todella hankala vastus Näätälaumalle. Kotijoukkue haluaakin varmasti näyttää kotonaan vierailijoille kaapin paikan ja päättää runkosarjan voitokkaasti. Nyt onkin loistava sauma tulla paikan päälle katsastamaan sekä runkosarjan voittajan otteita, että voittoa janoavaa Näätälaumaa.

Nokian KrP – Happee 27.2.

Raholan lk 18:30

Lippujen hinnat:

Aikuiset: 10€

Opiskelijat/eläkeläiset/työttömät: 7€

Lapset(7 – 15v): 5€

Alle kouluikäiset sisään ilmaiseksi. Jäsenkortilla ilmainen sisäänpääsy.