26.02.2015

Nokian KrP vietti viime sunnuntain ja maanantain tuplapelireissulla Seinäjoella ja Oulussa. Lakeuksilla SPV oli selvästi parempi ja otti kotonaan 11 – 1 voiton. Maanantaina Oulussa ottelu olikin paljon tiukempi, mutta OLS onnistui puristamaan 6 – 3 voiton Näätälaumasta. Näin ollen play outtien kotietu ratkennee vasta viimeisen kierroksen otteluissa.

Seinäjoella isännät ratkaisevat ottelun jo ensimmäisen 20 –minuuttisen aikana osuen kuudesti. Henri Johansson kanttasi Näätien ainokaisen. Toisessa erässä SPV osuu kahdesti. KrP:lla oli muutamia hyviäkin paikkoja lisäosumiin, mutta palloa ei saada avopaikoistakaan ohi varmasti torjuneen Jarno Ihmeen. Isännät kaunistelivat viimeisessä erässä vielä loppulukemia kolmella maalilla ja ottivat ansaitun voiton. SPV varmisti täten myös runkosarjan kakkossijan.

Maanantaina Oulussa nähtiinkin väsymyksestä huolimatta sisuuntunut ja taistelutahtoinen Näätälauma. Ossi Ojala vie vierailijat johtoon jo minuutin pelin jälkeen. Tämän jälkeen oululaiset saavat kuitenkin koneet kunnolla käyntiin ja latovat erätaukoon mennessä kolme maalia. Toisessa erässä OLS vie peliä ja Santtu Pohjoselle kirjataan peräti 18 torjuntaa. Maalinteossa isännät onnistuvat kahdesti KrP:n osuessa kerran Joni Henttosen toimesta.

Kolmannessa erässä Näädät pääsevät jälleen pelin päälle, mutta maalinteko tuottaa jälleen vaikeuksia ja OLS ehtiikin karata jo 6 – 2 johtoon. KrP saa kavennuksen aikaiseksi liian myöhään; Ojala osuu toisen kerran, kun ottelua on jäljellä minuutti. Näin ollen vierailijat joutuvat lähtemään kotiin tyhjin käsin. OLS otti ensimmäisen voittonsa KrP:stä Salibandyliigassa.

Viimeisellä kierroksella Näätälauma isännöi hallitsevaa Suomen Mestaria Happeeta. Jyväskyläläiset ovat jo varmistaneet runkosarjan voiton ennen viimeisiä kierroksia. KrP varmistaisi voitolla 11. sijan ja kotiedun play out –otteluihin.