08.03.2015

Nokian KrP päätti runkosarjansa perjantaina 27.2. pelatussa ottelussa Happeeta vastaan. Vauhdikkaassa ottelussa iskettiin maaleja hurjalla tahdilla. Hallitseva mestari näytti kuitenkin ensimmäisen erän jälkeen joukkueiden välisen tasoeron. Loppulukemat kirjattiin vieraille 8 – 17. Kun samaan aikaan Josba onnistui voittamaan SSV:n vieraissa, päätyivät Näädät runkosarjassa lopulta 12. sijalle.

Ensimmäisessä erässä nähtiin molemmilta joukkueilta vauhdikasta ja avointa peliä, jonka seurauksena katsojille tarjoiltiin peräti 11 maalia. Happee vei ensimmäisen 20 –minuuttisen 5- 6. Näädät olivat liikkeellä jälleen hieman muokatuin ketjuin, sillä mm. Henri Johansson ja Antti Naskali olivat kokoonpanosta sivussa. Happeella ei puolestaan ollut runkosarjan päätöksessä sen suurempaa panosta. Nämä seikat näkyivät selkeästi pelissä, joka oli paikoitellen melko sekavaa.

Toinen erä, ja maalitehtailu jatkui. Hallitseva mestari näytti toisessa erässä että materiaali on leveä ja maalintekovoimaa löytyy. Erä 6 – 2 vieraille, viisi eri maalintekijää kuuteen maaliin. Näätien osumista vastasivat Kalle Keskitalo ja Ville Kangasmäki. Toiselle erätauolle siis lukemissa 7 – 12.

Kolmannessa erässä maalitehtailu näytti jo hieman rauhoittuneen, kunnes ajassa 48:15 Ossi Ojalalle tuomittiin viiden minuutin rangaistus. Ensimmäisen minuutin vieraiden ylivoima jauhoi tehottomasti, mutta sen jälkeen Happee takoi peräti viisi ylivoimamaalia kolmeen ja puoleen minuuttiin. Ottelun viimeiset seitsemän minuuttia olivat melkoista pelailua molempien joukkueiden odottaessa loppuvihellystä. 60 minuutin jälkeen tulostaululla lukemat 8 – 17 vierailijoille.

SSV:n puppelointi tarkoitti samalla sitä, että Josba hyppäsi KrP:n edelle sarjataulukossa. Näin ollen Näädät saavat ensimmäisellä play out –kierroksella vastaansa TPS:n.