19.10.2014

Nokian KrP kohtaa maanantai-illan ottelussaan SSV:n. Molemmat joukkueet ovat pelanneet kuusi ottelua ennen kohtaamista. SSV on kerännyt neljä voittoa, ja on näin pisteen verran edellä sarjataulukossa. Edellisessä pelissään Viikingit kokivat kuitenkin shokkitappion OLS:lle.

Näädät ovat voittaneet kolme edellistä otteluaan ja onnistujia on löytynyt kaikista ketjuista. Kahdessa edellisessä ottelussa erityisesti ykkösketjun peli on Johannes Jokisen paluun myötä lähtenyt rullamaan. SSV -ottelu on joukkueelle jo neljäs peli yhdeksään päivään, joten Näätien kunto joutunee todelliseen testiin perinteisesti kovakuntoista viikinkinippua vastaan.

Maanantaina Raholassa on taatusti luvassa vauhdikas ja fyysinen ottelu. Näätien peli-ilme ei voitosta huolimatta ollut Josbaa vastaan yhtä pirteä kuin Oilers- ja OLS –otteluissa. Joukkue haluaakin varmasti näyttää parastaan SSV:tä vastaan, sillä viikingit ovat perinteisesti olleet Näädille todella hankala vastustaja. Myös SSV:llä lienee kova latinki päällä tappiollisen OLS –pelin jälkeen. Jatkuuko kotijoukkueen voittoputki, vai palaavatko vieraat voittokantaan?

Tervetuloa maanantaina paikan päälle seuraamaan kuinka nuorekas Näätälauma kohtaa salibandyliigan todellisen maraton-joukkueen. Jos olit lauantaina seuraamassa Josba –ottelua, saat ottelulippua näyttämällä lipun SSV –matsiin puoleen hintaan.

Näätä tv ennakoi SSV ottelua isolla sinisellä tussilla mailataituri Tommi Merton #62 johdolla tästä.

Nokian KrP – SSV 20.10.

Raholan lk 18:30

Lippujen hinnat:

Aikuiset: 10€

Opiskelijat/eläkeläiset/työttömät: 7€

Lapset (7 – 15v.): 5€

Pelikassit kortilla 5€

Veikkaus-kortilla 2€ alennus lipunhinnasta

Alle kouluikäiset ilmaiseksi sisään, jäsenkortilla ilmainen sisäänpääsy. Edellisen Josba –ottelun lippua näyttämällä sisäänpääsy puoleen hintaan.