04.11.2014

Nokian KrP:n ottelut salibandyliigassa jatkuvat keskiviikkona, kun Raholaan vieraaksi saapuu paikallisvastustaja Classic. Molempien joukkueiden edellisestä pelistä on vierähtänyt jo tovi, sillä viime viikonloppuna liiga oli tauolla maajoukkueiden EFT- turnauksen takia. Vierasjoukkueen riveistä miesten maajoukkueen matkassa olivat puolustajat Nico Salo ja Janne Lamminen. Näätien maalivahti Santtu Pohjonen torjui viikonlopun kahdessa pelissä U19 –maajoukkueen maalilla ansaiten valinnan U19 -turnauksen parhaaksi maalivahdiksi.

KrP:n edellinen ottelu päättyi niukkaan tappioon SSV:lle. Myös Classicin edellinen peli salibandyliigassa päättyi tappioon samaista viikinkilaumaa vastaan. Vastakkain ovat siis kaksi nälkäistä joukkuetta, jotka haluavat palata voittojen tielle. Näätien terveystilanne ottelun alla on kohtalainen; Morics Kruminsin pelaaminen on sairauden takia epävarmaa. Mielenkiintoista on myös nähdä, ovatko vierasjoukkueen ruotsalaisvahvistukset jo toipuneet pelikuntoon.

Salibandyliigakauden alku on osoittanut, että sarjassa pelataan jatkuvasti todella tasaisia otteluita, ja syksyn aikana pienemmät ovat kiusanneet useasti isompiaan. Näätien ja Classicin erottaa tällä hetkellä sarjataulukossa vain yksi piste, kun molemmat ovat pelanneet seitsemän ottelua. Classic on kahdeksalla pisteellä sarjassa seitsemäntenä, ja KrP seitsemällä pisteellä kymmenentenä.

Näätien viime kotiotteluissa Raholassa on alkanut olla melko mukavasti väkeä ja tunnelmaa. Paikallismatsi tuskin tekee tähän trendiin poikkeusta, joten nyt porukalla paikanpäälle seuraamaan huippusalibandya ja haistelemaan Näätäluolan tunnelmaa.

Nokian KrP – Classic 5.11.

Raholan lk 18:30

Lippujen hinnat:

Aikuiset: 10€

Opiskelijat/eläkeläiset/työttömät: 7€

Lapset (7 – 15v.): 5€

Alle kouluikäiset sisään ilmaiseksi. Jäsenkortilla ilmainen sisäänpääsy.