28.10.2014

Bussi starttasi kohti Espoota tavallista pienemmällä miehityksellä, mikä tarkoitti sitä, että kentälliset jouduttiin muokkaamaan uuteen uskoon. Esport-Areenalla pelattiin tällä kertaa kymppikentällä yläkerrassa, joka osoittautui ihan kelpo pelialustaksi. Ensimmäiseen otteluun vastaan asettui FBC Turku, joka tiedettiin fyysiseksi ja kovaksi vastustajaksi. Kaveri tulikin alusta lähtien lujaa, katkoi meidän syöttölinjat ja siirtyi johtoon ekan erän puolivälissä ajassa 7:06. Pelin tiimellyksessä rosteri kapeni entisestään kun Eero joutui sivuun koko päiväksi nilkan väännyttyä ilkeästi. Tästäkään ei suinkaan lannistuttu vaan työnteko jatkui. Jere napautti tasoituksen ajassa 13:23 ja Mikon osumalla aivan erän lopussa tauolle päästiin 1-2 johdossa. Toisesta erästä muodostui erittäin rikkonainen, kun tuomarit ottivat pelin ohjat käsiinsä ja vihelsivät runsaat jäähyminuutit molemmille joukkueille. Välillä mentiin jopa 5 vs 3 -miehityksellä, mutta peliä ei päästetty kuitenkaan täysin käsistä vaan tauolle mentiin tasalukemissa 3-3 (Jere teki meidän ainoan maalin tähän erään). Kolmannen erän alkuun kaveri teki heti 4-3, mutta otti sitten estämisestä rangaistuksen. Ylivoima toimi kun Jere pääsi tekemään tasoituksen 4-4. Ankara raadanta tuotti tulosta, ja Samin upea veto varmisti tasalukemat 5-5. Harvoin on tasapeli tuntunut lähes voitolta loppuvihellyksen kajahtaessa.

Päivän toinen ottelu SPV:tä vastaan oli luonteeltaan täysin toisenlainen kun tempo ja tunnelma oli huomattavasti rauhallisempi. KrP otti ohjat käsiinsä alusta alkaen, ja ensimmäinen erä meille 2-0 (Jere 1-0 ja Elias 2-0). Toisen erän alkuun nähtiin Eemelin 3-0 veto ja puolessa välissä vastustaja pääsi kaventamaan vaparista 3-1. Vauhti kiihtyi erän loppua kohti ja kaveri tuli jo maalin päähän. Tauolle lukemissa 3-2. Vielä yksi erä oli pakko jaksaa vaikka jalka alkoi painaa melkoisesti. Jeren hieno kääntö kaunisti lukemaksi 4-2 mutta vastustaja ei antanut periksi vaan teki vastustamattomasti 4-3. Aikalisä erän viimeisen kolmanneksen alkuun antoi hieman huilia ja heti sen perään Miko onnistui tekemään 5-3. Se jäi pelin lopputulokseksi vaikka vastustaja otti lopussa maalivahdin pois. Tyhjiin ei enää osuttu ja kaverinkin loppurynnistys napsahti meidän onneksi tolppaan.

Melkoisella raadannalla ansaittiin kolme pistettä, joilla noustiin sarjataulukossa kolmanneksi GrIFK:n ja TPS:n perään. Seuraavaksi metsästetään täyttä pistepottia Pohjanmaan lakeuksilta, kun 8.11. Botniahallissa Vaasassa tulee vastaan SB Vaasa ja uudestaan SPV.