13.10.2014

Nokian KrP kohtaa tiistaina 14.10. Raholassa Esport Oilersin. Näädät saivat edellisessä OLS -ottelussa vihdoin voittosarakkeen auki ja pääsevät nyt todelliseen testiin, kun maajoukkuemiehiä vilisevä vierasjoukkue asettuu vastaan. Oilers käveli edellisessä ottelussaan Josban yli lukemin 10 – 2. Joukkueen hyökkäyskalusto saattaa olla jopa koko sarjan taitavin ja myös pakisto Patrick Wardin ja Tapio Kinnusen johdolla on tulivoimainen.

Näädät ovat esiintyneet alkukaudesta erittäin pirteästi, vaikka pisteitä ei olekaan kertynyt aivan toivottuun tapaan. Positiivista on ollut erityisesti uusien vastuunkantajien esiinmarssi Ossi Ojalan ja Morics Kruminsin johdolla. Nyt kotijoukkue saa loistavan mahdollisuuden näyttää pirteää peli-ilmettä todellista huippunippua vastaan.

Näädät pelasivat edellisen ottelun ilman Lasse Salmista ja Johannes Jokista, joista ainakin jälkimmäinen nähtäneen tiistaina jälleen tositoimissa. Jokinen muodosti kauden alla harjoitusotteluissa loistavasti toimineen tutkaparin Henri Johanssonin kanssa, ja voidaankin olettaa, että kaksikko laitetaan jälleen samaan vitjaan, jossa kolmantena linkkinä viilettänee OLS:ia vastaan hattutempun nakutellut Antti Naskali.

Tervetuloa tiistaina Raholaan kannustamaan Näätälauma voittoon! Kuten aina, salibandy on parasta paikan päällä.

Nokian KrP – Esport Ooilers 14.10.

Raholan lk 18:30

Lippujen hinnat:

Aikuiset: 10€

Opiskelijat/eläkeläiset/työttömät: 7€

Lapset(7-15v): 5€

Alle kouluikäiset ilmaiseksi sisään. Jäsenkortilla ilmainen sisäänpääsy.