18.02.2010

KrP lähellä ensimmäistä playoff paikkaansa

Perjantaina 19.2.2010 kello 18.30 Tampere Areenalla pelataan KrP:n playoff paikan kannalta todella ratkaiseva ottelu, sillä voittamalla perjantain pelinsä KrP pakottaa TPS:n voittoihin jäljellä olevissa peleissään Classicia ja Trackerssia vastaan, mikäli se haluaa KrP:n vielä ohittaa.

Tosin KrP:llä on vielä omakin mahdollisuus ratkaista paikka ilman muiden apua, voittamalla perjantaina SPV:n ja sarjan päätöskierroksella ensi viikolla Kooveen.

Lähipäivien peliruuhkan aikana KrP:n peli on asettunut hyvään uomaan. Shokkivoittoa Helsingistä SSV:stä seurasi peli-ilmeeltään hyvä Erä peli, vaikka tappio tulikin.

Huolia KrP:lle kasaa ainoastaan avainpelaajien loukkaantumiset, joista viimeksi maanantain pelissä rivistä putosivat reitensä loukanneet hyökkääjät Lasse Salminen ja Osmo Reentilä. Tähän kun lisätään pitkäaikaispotilaat Henri Kämäräinen (olkapää) ja Jani Rajala (eturistiside), joudutaan loppukauden tärkeimmät pelit operoimaan erittäin pienellä ringillä.

Nyt onkin kaikkien Nokialaistenkin, Linnavuorea ja Siuroa myöten aktivoituva ja tultava kannustamaan KrP playoffeihin.

Seuraa heitä:

Veli-Matti Hynynen Nokian KrP

Löytänyt hyvän yhteyden Henri Johanssonin kanssa. Jos olisi tehokkaampi maalipaikoissaan kolkuttelisi jopa maajoukkueportteja.

Pasi Järvinen Nokian KrP

Harva on edes huomannut, että KrP:n maalivahtivastuun kantaa vasta 1990-syntynyt A-juniori. On kypsynyt kauden aikana eniten henkisesti. Tosin vielä silläkin saralla on parannettavaa.

Jyrki Holopainen SPV

Mahtavan nopeuden omaava puolustaja sopii täydellisesti SPV:n pelityyliin. On varmasti siirtomarkkinoiden kuumimpia nimiä..

Sami Koski SPV

Tämän miehen ratkaisuja kannattaa todella seurata, tekee poikkeuksellisia ratkaisuja pallollisena. Ei mikään raketti, jonka takia maajoukkuepaikkaa ei tällä hetkellä heru, huikeista peliesityksistä huolimatta.


Nokian KrP – SPV perjantaina 19.2.2010 kello 18.30 Tampere Areena

Liput: Aikuiset 8€, opiskelijat 6€, 7-15-vuotiaat lapset 4€, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi