05.07.2022

Nokian KrP:n P19 joukkue on valmiina tulevaan kauteen. Joukkue aloittaa kautensa P19 1.divisioonasta, josta on mahdollisuus kesken kauden nousta SM-sarjaan. Joukkue onkin asettanut nousun SM-sarjaan tavoitteekseen, jota kohden töitä on ruvettu jo paiskimaan kovaa tahtia. Uusina pelaajina Näätiin saapuvat naapuriseura Classicista Valtteri Vähäsöyrinki, sekä toisesta naapuriseurasta, Kooveesta Elias Partanen, Atte Lindgren, Eemil Viitala, sekä maalivahti Sami Saarikko. Hieman kauempaa, Kempeleläisestä Wild Dukzista Näätiin saapuu Eeli Oikarinen. Muutoin joukkueen runko on hyvin pysynyt kasassa menneestä kaudesta, ja joukkueen pelaajavahvuus tällä hetkellä on 18+3 pelaajaa, ja tarvittaessa kokoonpanoa täydennetään lahjakkaan P17-ikäluokan pelaajista.

Joukkueen päävalmentaja Aleksi Anttila kommentoi tyytyväisenä tulevan kauden joukkuetta seuraavasti, ” Kevään / kesän aikana joukkueeseen saatiin tärkeitä täsmävahvistuksia jo hyvissä ajoin. SM-sarjanousu on ehdottomasti joukkueen tulevan kauden tavoite, ja mielestäni meillä on erinomaiset mahdollisuudet tavoitteen täyttämiseen. Lisäksi laaja rinki, jossa on mukana myös nuoremman ikäluokan pelaajia, mahdollistaa laadukkaan ja kovan harjoittelun koko kesän ajan, ja samalla saadaan ajettua uusia poikia sisään myös P19-ikäluokkaan”.

Anttilan lisäksi valmennuksessa jatkaa Mikko Sassi, sekä fysiikkavalmentajana Akatemian fysiikkavalmentajan viittaa kantava Valtteri Viitakoski. Maalivahtivalmentajana P19-joukkueessa toimii P22-joukkueen tavoin Santtu Kanerva.