12.05.2010

KrP:n joukkue lähes kasassa tulevalle kaudelle

KrP:hen seitsemän uutta pelaajaa. Kasassa nuorekas, taitava ja pelirohkea joukkue.

KrP:n edustusjoukkue lähti pelaajamarkkinoille hakemaan isojen nimien sijasta nuoria junioriurallaan menestyneitä pelaajia, joilla viimeinen silaus salibandyliigan huipulle on ottamatta. Omasta mielestämme onnistuimme haalimaan nuoria eteenpäin meneviä pelaajia.
Nimekkäimpänä hankintana Classicista saatu junioritähti Matti Koskela, jonka lopullinen läpimurto liigan eliittiin on syystä tai toisesta jäänyt vielä ottamatta. Myös 1.divarissa viime kaudella hurjat pisteet nakutelleet sentteri Miika Nieminen (15+40) ja puolustaja Tomi Sarajärvi (20+23) olivat muidenkin liigamanagerien listoilla korkealla. Muita uusia pelaajia ovat Classicista saapuva Markus Vuorinen sekä Ilveksestä tulevat Paavo Kalliala, Ville Kangasmäki ja Eero Makkonen.

Joukkueeseen saatiin todella paljon taitoa, pelikäsitystä sekä maalintekovoimaa. KrP:n valmentajien haluama pelitapa ensi kaudelle on pelata liikkuvaa, taitavaa ja aktiivista salibandya, jolloin pystyttäisiin käyttämään kolmea kentällistä. Joukkueessa on paljon potentiaalia, joka varmasti saadaan konkretisoitua kentälle asti, mikäli pelaajat sitoutuvat kesästä asti harjoitteluun sataprosenttisesti. Joukkue koostuu pääosin 87-88-syntyneistä pelaajista jotka ovat menestyneet erinomaisesti juniorivuosinaan.

Neuvottelut ovat käynnissä vielä kahden pelaajan kanssa, joiden ensi kauden seura ratkeaa tämän kuun aikana.

Uudet pelaajat:

Paavo Kalliala

88-syntynyt Gunnersin kasvatti, joka kehittynyt viime kausina etenkin pallollisessa pelissä. Peruspuolustaja, jonka tasoon voi luottaa. Oli muidenkin lähialueen seurojen kiinnostuksen kohteena, mutta valitsi KrP:n.

Ville Kangasmäki

Vasta 91-syntynyt maaliahne hyökkääjä on saanut jo liigakasteensa Classicin paidassa. Tuli KrP:hen suuremman roolin toivossa, eikä tälle ole mitään estettä. Viime kauden pilasi syksyllä tullut polvivamma.

Matti Koskela

Nuorten maajoukkueessa isossa roolissa sekä useita junnumitaleja kapteenina kahminut Koskela ei ole vielä pelannut parhaita pelejään salibandyliigassa. Eväitä todelliseen läpimurtoon.

Eero Makkonen

88-syntynyt maalivahti on ollut myös nuorten maajoukkueessa sekä usean kauden Classicissa ilman mahdollisuutta. Nyt sellainen annetaan Nokialla. Aina positiivisena todella pidetty tyyppi joukkueessa, oli IC-Akatemian kulta-aikojen kantavia voimia.


Miika Nieminen

Kädet ja peliäly vailla vertaa. Kulkee isoveljensä Joonan jalanjälkiä. Viime kaudella syntyi 1.divarissa peräti 55 tehopistettä. Mikäli pystyy suhteuttamaan pelinsä liigan tempoon on odotettavissa läpimurto.

Tomi Sarajärvi

Isokokoinen, pallollinen, nuori rightin pakki, mikäpä joukkue ei tälläistä pelimiestä haluaisi riveihinsä. Viime kaudella Ilveksessä todellinen tsunami, paikutti puolustajaksi hulppeat 43 tehopistettä. Ei kaihda myöskään fyysistä peliä.

Markus Vuorinen

Nuorten maajoukkueessa kovaa jälkeä tehnyt 87-syntynyt pelaaja ei kahdella edelliskaudella saanut Classicissa kovin paljon näyttöpaikkoja. Todella monipuolinen, taitava pelaaja, joka pystyy pelaamaan lähes paikkaa kuin paikkaa.

Nokian KrP kaudelle 2010-11

Veli-Matti Hynynen
Henri Johansson

Lasse Juuti (KrP jun)

Pasi Järvinen

Paavo Kalliala (Ilves)

Ville Kangasmäki (IC-Akatemia)

Matti Koskela (Classic)

Teemu Kullas (KrP jun)

Aki Kytöaho
Jarkko Lakanen

Eero Makkonen (Ilves)
Tommi Merto

Miika Nieminen (Ilves)

Niko Nordlund

Ville Ollikainen (Nops) (tryout)

Jani Rajala
Heikki Rantala

Osmo Reentilä

Visa Rikala

Tomi Rissanen
Lasse Salminen

Tomi Sarajärvi (Ilves)

Janne Suoniemi

Jesse Vainio (KrP jun)

Joel Vataja

Markus Vuorinen (Classic)

Valmentajat:

Mika Myllyniemi

Tomi Silen

Fysiikkavalmentaja:

Markus Koivisto

Maalivahtivalmentaja:

Jari Sorvali

Huoltaja:

Mikko Mattila