12.05.2010

Nokian KrP jatkaa Nokialla

Nokian KrP:n neuvottelut Pirkkalan kunnan kanssa eivät ottaneet tuulta purjeisiin, lähinnä liian kireän aikataulun takia. Vuoro- ja avustushakemukset olisi pitäneet jo tehdä jo aikaisemmin. Tämän vuoksi KrP ei olisi päässyt jaolle esimerkiksi reenivuoroista ja avustuksista. Jotta seura pystyisi hakemaan harjoitusvuoroja ja avustuksia seuran täytyisi olla rekisteröitynyt kuntaan, josta vuoroja ja avustuksia haetaan. Luonnollisesti KrP olisi voinut siirtää yhdistyksensä esimerkiksi Pirkkalaan, mutta tätä ei nähty järkevänä aikataulusyiden johdosta.

Lisäksi myös salibandyliigan aikataulut olivat liian kiireelliset.

KrP jatkaa mielellään Nokialaisena yhdistyksenä, jollainen se on ollut 13-vuoden ajan. KrP:n motiivi hakea muualta paikkaa johtui ainoastaan Nokian kaupungin ilmoituksesta lopettaa kaupungin ulkopuolisten harjoitus- ja pelipaikkojen tuki. Tämä tuli todellisena shokkiuutisena sarjakauden jälkeen, jolloin sopimusneuvottelut pelaajien kanssa olivat jo pitkällä. KrP ei edelleenkään voi harjoitella ja pelata kotipaikkakunnallaan vaan joutuu nyt itse ostamaan vuoronsa lähikaupungeista, ellei näihin talkoisiin saada Nokian kaupungilta minkäänlaista tukea. Tästä tulee KrP:lle raskas taloudellinen taakka ilman avustuksia, mutta hihat ovat nyt kääritty jotta tilanteesta selvittäisiin onnellisesti.

KrP pelaa todennäköisesti tulevan kauden kotiottelunsa Kaukajärven Spiral-Hallissa sekä harjoittelee pääosin Ylöjärven Liikuntakeskuksella.

Keväässä on positiivisiakin uutisia, kuten esimerkiksi se, että Henri Johanssonin nimeä kantavalle salibandyleirille Nokialle on ilmoittautunut jo yli 110 lasta. Tämä kertoo salibandyn kiinnostuksesta ja suosiosta Nokialla.

Nokian KrP

Hallitus