17.01.2010

Nokian KrP sai vihdoin voiton

• Seppo Auvinen

Joukkue halusi tätä voittoa ja se saatiinkin

Salibandy Miesten salibandyliigassa Nokian Krp sai kolmannessa ottelussa vuonna 2010 voiton, kun se kukisti hyvän kolmannen erän pelillään NST:n Lappeenrannassa. KrP voitti ottelun lopulta maalein 4-6 (3-1, 0-1, 1-4). Kaksi edellistä tämän kuun otteluaan KrP oli hävinnyt. Paikka kahdeksan joukossa säilyi. Sarjaa johtaa Koovee 19 ottelua/28 pistettä. SSV 19/27, ERä 19/25, Classic 18/23, Happee 19/22, SPV 19/21, KrP 18/20, Oilers 17/17.

–Silmät aukeni kolmannessa erässä ja löydettiin maaliverkko. Jo toisessa erässä painettiin peliä vastustajan päätyyn, mutta ei onnistuttu kuin kerran maalin teossa. Kolmannessa erässä Niko Nordlundin ylivoimamaali ajassa 50.55 käänsi lopullisesti pelin meille, iloitsi päävalmentaja Mika Myllyniemi voittoisan NST-ottelun jälkeen.

Kotijoukkue sai otteluun nopean alun, kun vajaassa minuutissa se siirtyi 1-0-johtoon. Joukkue teki vielä kaksi maalia avauserässä nokialaisten yhtä vastaan. Toisessa erässä KrP sai yhden maalin ja kolmanteen erään lähdettiin tilanteesta 3-2. Heti kolmannen erän alkuun NST teki jo 4-2-lukemat.

–Tuon jälkeen saatiin peliin iloisuutta lisää ja onnistumisia sen myötä. Viisikkopuolustaminen onnistui nyt, mitä ei kahdessa aiemmassa tämän kuun peleissä ole saatu kuosiin. Tästä on nyt hyvä jatkaa eteenpäin.

Niko Nordlundin ylivoimamaalin jälkeen ajassa 55.06 Jarkko Lakanen tasoitti lukemiksi 4-4 ja voittomaalin laukoi ajassa 57.12 ja viimeistelijänä Henri Kämäräinen. Henri Johansson latoi tyhjään NST-maaliin loppulukemiksi 4-6 ajassa 59.44. Johansson, Kämäräinen ja Heikki Rantala tekivät kukin tehot 1+1. Joukkueen paras pelaaja oli hyviä torjuntoja tehnyt Pasi Järvinen. Virallinen torjuntamäärä oli 15.

–Makee voitto. Ensi perjantaina kohtaamme TPS:n kotona ja sen jälkeen tiukka tahti jatkuu. Joskus maaliskuun alussa tiedetään ketkä pelaavat pudotuspeleissä, sillä sarja on todella tasainen.