17.01.2010

Ensimmäinen erä lähtikin KRP:n kannalta hyvin käyntiin. Pallo kulki kauniisti lavasta lapaan ja vaarallisia tilanteita syntyi alkuminuuteista lähtien Karhujen maalille. Vartti siinä sitten pyöritettiin ja käytännössä hallittiin pallollista peliä, mutta sitten tuli Karhut ja teki ensimmäisen vaarallisen hyökkäyksensä. Ja maalin. Johtuiko se taas niin tutusta tappiotilanteesta vai mistä, mutta pallo alkoi viipymään liikaa omassa lavassa. Avaukset eivät lähteneetkään enää alkuerän malliin ja kaksi lähes identtistä maalia annettiin vielä lahjaksi ennen ensimmäisen erän loppua, omista turhista puolustuspään virheistä.

Lainavalmentaja Mikon ohjeiden siivittäminä toiseen erään lähdettiin vahvasti omaan nousuun uskoen. Vihdoin ajassa 34.45 saatiin tulosta maalin muodossa, kun Henna löysi pitkällä poikkikentän syötöllä Essin, joka ei erehtynyt. Ikävästi nousu katkesi kuitenkin rangaistukseen minuuttia myöhemmin. Rangaistuslaukauksen hoiti Kallio tyynen rauhallisesti ja alivoimakin taisteli hyvin, mutta joutui taipumaan kolme sekuntia ennen jäähyn loppumista. Taas kolmen maalin johto kotijoukkueelle. Mutta jo seuraavassa vaihdossa kapteeni näytti mallia miten laitetaan pallo ja jalka liikkeelle. Kapa-Vexi akseli taiteili illan hienoimman osuman, ikävä kyllä se jäi KRP:n viimeiseksi.

Kolmas erä pelattiin taas yhtä päätyä. Vastustajan maalivahti joutui venymään pallon eteen 18 kertaa, jonka lisäksi vedettin luvattoman paljon liian tutusti yli ja ohi. Kuudella viittä vastaankin jauhettiin lähes puoli erää, mutta ilman tulosta. Liian iso työ joudutaan tekemään yhtä maalia kohti ja vastustaja rankaisi säälimättä ja hyvällä prosentilla omista virheistämme.

Vaikka päällimmäisenä suuhun jäi taas pettymyksen karvas maku, oli pelissä jo havaittavissa uutta ilmettä. Mutta voittoa ei tule jos ei tee maaleja, onnistutaanko kurssi kääntämään?

Seuraavaksi matkataan eliitti-intiaanien luolaan Westendiin, joko kärkijoukkueelta saatettaisiin raastettua pisteet – sarjatilanne alkaa näyttää perin huolestuttavalta.

Ottelupöytäkirja: 217.119.36.83/statistics/salibandy/rt_event_frame.php