21.02.2010

KrP:llä oli muistissa hienosti taisteltu peli SB Naantalia vastaan viime sunnuntaina, ja se mielessä lähdettiin hyvällä itseluottamuksella raapimaan tärkeitä pisteitä myös läpi lumimyrskyn Lohjalta asti paikalle saapuneelta LoSBilta. LoSB oli menettänyt jo mahdollisuutensa liigakarsintoihin, joten heille ei lopputuloksella olisi enää merkitystä.

LoSB tuli kuitenkin ammattiylpeästi heti alusta asti lujaa päälle, ja onnistuikin aloittamaan maalinteon. KrP:llä olivat maalipaikat harvemmassa, ja maalivahti Jaana Antinkoski piti kotijoukkuetta pystyssä. Toisessa erässä vieraat karkasivat jo kolmen maalin johtoon, kunnes he päättivät auttaa hieman emäntiäkin ja onnistuivat tekemään oman maalin lähimpien nokialaisten ihmetellessä neljän metrin päässä. Mahdollista tuokin, ja varsin kilttiä. Kristityt kiittivät ja saivat tästä koneensa käyntiin, nyt laitettiin pallo omin avuin maaliin Henna-Maija Turusen syötöstä Essi Nurmen viimeistellessä. Samat naiset jatkoivat myllytystä, ja seuraavaksi Pirjo Pelto sai kunnian kääntää HHH:n jeesus-syötön verkon perille ’lapa jäähän, nimi lehteen’ –tyyliin. Pelihän olikin kummasti jo tasoissa! KrP:n peittopelikin parani ja maalivahti pääsi vähemmällä kuin pelin alussa.

Erätauolla taisi innostus nousta liiankin korkealle tasatilanteesta, ja erän alussa LoSB tuli taas kovaa KrP:n leijuessa vielä pumpulissa. Hups vaan, ja lohjalaiset olivat 5-3 –johdossa. Sitten näyttikin jo siltä että KrP:ltä loppui puhti jaloista. Onneksi maalin suulle vaihdosta tullut Tiina Kallio teki muutaman ihmepelastuksen. Tehokaksikko Essi Nurmi – Henna-Maija ’HHH’ Turunen onnistuivat vielä kertaalleen, mutta Essin napattua kaksiminuuttisen oli KrP:n peli jo melkein menetetty. Viimeinen puristus puuttui, eikä kuudella kenttäpelaajallakaan ehditty kahdeksantoista sekunnin aikana pelastavaa maalia tekemään. Loppulukemat 4-5 (0-1)(3-2)(1-2).

KrP:n peli ei ole vielä menetetty, yhä ollaan niukasti pudotusviivan yläpuolella – suuntana karsintapelit. Yksi runkosarjaottelu on vielä jäljellä suoran putoamisen ’varmistanutta’ paikallisvastustaja Gunnersia vastaan ensi sunnuntaina. KrP:lle peli on tärkeä, sillä sen voittamalla vasta voidaan varmistaa ettei syöksytä suoraan kakkosdivariin Gunnersin seurana. Classic II on toisen putoajan paikalla vain pisteen KrP:n takana. Classicin viimeinen peli on U19-maajoukkuetta vastaan. Ensi viikonloppuna siis jännätään ketkä kaksi kolmesta seudun joukkueesta pelaavat ensi kaudella sarjatasoa alempana.

Ottelupöytäkirjaan: 217.119.36.83/statistics/salibandy/rt_event_frame.php

Sarjataulukko ja muut tilastot: www.salibandy.net/liitto/default.asp