22.02.2010

Nokian KrP:lla totinen paikka perjantaina

  • Seppo Auvinen

Miesten Salibandyliigassa pelataan viimeinen kierros perjantaina ja kaikki on mahdollista. Pudotuspelipaikat, karsijat ja suoraan putoaja.

–Kyllä menee tiukaksi joka joukkueella. Meidän tarvitsee saada yksi piste Kooveeltä. Meillä homma on omissa käsissä. Meillä on menossa myötätuulinen helmikuu ja toivottavasti se jatkuu perjantaina, sillä muuten ei pelit jatku maaliskuulla, toteaa KrP:n päävalmentaja Mika Myllyniemi.

Viimeisellä kierroksella kohtaavat mm. Koovee—KrP, Trackers—TPS ja Oilers –AC Haki, joista KrP, Oilers ja TPS hakevat palyoff-paikkaa. Tällä hetkellä KrP:lla on 26, Oilersilla 25 ja TPS:lla 24 pistettä.

–Tasapisteissä heikoin kolmikosta on KrP heikon maalisuhteen perusteella. Joten voitto toisi varmuuden pelien jatkumiseen. Kyllä helmikuun aikana on ollut välillä lihanleikkuukirves kurkun päällä, sillä kaikki pelit ovat olleet meille pudotuspelejä.

Myllyniemi on valmentanut nyt pelattavassa paikassa viisi kertaa ja joka kerta on tullut tappio. Nyt Myllyniemi aikoo katkaista tuon putken.

–Ylensä pitkätkin putket vaihtuvat. Nyt se tapahtuu valmentajalle. Toivottavasti saadaan sairasvuoteelta porukkaa kentälle perjantaina.

Perjantaina Koovee-Nokian KrP Kaukajärvellä Spiral-saleilla kello 18.30. Alkaako KrP:n kesäloma vai jatkuuko pelit maaliskuun puolella, sen ilta näyttää. Yleensä 26 pistellä on jatkoon päästy.