09.02.2015

Nokian krp99 pelasivat tänään palokassa paikasta auringossa. Ekassa pelissä tuli vastaan arkivihollinen pirkkalan pirkat. Ottelu oli fyysinen ja peräti kuuma. Kolmannessa erässä krp näytti jo päässeen niskanpäälle johtaessa 3-1 mutta jälleen nähtiin esimerkki yrittämisestä ja siitä että pelataan loppuun asti, nimittäin pirkat iski heille elintärkeän voittomaalin ajassa 44.58. Näin jäi krp pojilta varmistamatta paikka eliitin jatkokarsinnassa.

Toisen ottelussa panoksena lohkon 2 paikka ja pirkkojen suistaminen ulos jatkopeleistä. Koska ku68 oli voittanut pirkat lähes sensaatiomaisesti hetkeä aikaisemmin. Ottelu oli tarkkaa peliä ja happee pääsikin johtoon kunnes krp tasoitti mutta erätauolla oltiin happeen 2-1 johdossa. Kolmannen erän alkaessa oli näätälauma mennyt 3-2 johtoon. Niin tai näin panda lauma otti johdon ja varmisteli 2 paikkaansa lohkossa kun johtivat peliä vielä ajassa 44.50. Mutta näätälauma näytti ja tasoitti savolaisen samin toimesta 8sekunttia ennen loppua ja näin krp otti omiin käsiin lohkon kakkostilan ennen vikaa turnausta joka pelataan 8.3 mynämäellä.