09.02.2015

Helsinkiin lähdettiin vajaamiehisenä kohtaamaan kovat turkulaiset, ensin FBC Turku ja sitten sarjakärki TPS. Tiedossa oli, että pisteet olisivat tänään tiukassa ja niin vain kävi että tällä kertaa kaikki pisteet kaapattiin Suomen Turkuun.

Ensimmäisen pelin ensimmäinen erä FBC Turkua vastaan oli tasaista tahkoamista, kunnes vastustaja onnistui laittamaan pallon Leevin taakse maaliin ajassa 11:28. Erä päättyi sekavissa merkeissä ja viimeisellä minuutilla meille vihellettiin vielä kaksiminuuttinen, joten toinen erä alkoi alivoimalla. Se kestettiin ilman takaiskua. Ajassa 20:36 syntyi tasoitus, kun Miko sujautti pallon lattiaa myöten vastustajan verkkoon vapaalyönnin jälkitilanteesta. Syöttöpiste Eerolle. Seuraava alivoima olikin sitten kohtalokas, kun FBC rankaisi heti, tilanne 1–2. Erän loppu oltiin melko purjeessa eikä aikalisäkään korjannut tilannetta. Tauolle vastustajan johtaessa jo 1–4. Viimeisen erän tapahtumat olivatkin sitten meidän, kun vihdoin herättiin pelaamaan. Yksi alivoima kestettiin ja kaksi kavennusmaalia tehtiin, ensin Anton-Elias 2–4 ja vielä Eemeli-Anton 3–4. Erän loppuminuutit haettiin tasoitusta kuudella viittä vastaan, mutta tuloksetta. Tappio oli tosiasia.

Toiseen otteluun lähti aivan eri ilmeellä pelaava ryhmä. Ottelut TPS:ää vastaan sytyttävät aina. Siitä huolimatta tai ehkä juuri siksi heti ensimmäisellä minuutilla meille vihellettiin ensimmäinen kaksiminuuttinen. Se kestettiin, mutta pian perään saatu toinen kakkonen toi vastustajalle avausmaalin ajassa 3:47. Ensimmäinen erä vastustajalle 0 – 3. Toisen erän alussa sama tahti jatkui, meille jäähy ja vastustajalle YV-maali, 0 – 4. Sitten Krisu onnistui Samin syötöstä tekemään ainoaksi jääneen osuman meille. Kolmas erä oli maaliton. Ottelun teema olivat erikoistilanteet, ylivoimat joista ei onnistuttu ja alivoimat, jotka pelattiin hyvin. Loppujen lopuksi hyvä taistelu meiltä vajaamiehisenä, kun vastustaja pelasi isolla rosterilla ja oli selvästikin opiskellut meidän pelitavan erittäin hyvin.

Revanssiottelut päästään näkemään ja kokemaan kotikentällä Raholassa sunnuntaina 1. maaliskuuta kun ollaan turnausisäntiä. Sinne tarvitaan se kuuluisa kuudes kenttäpelaaja kannustamaan. Omat pelit klo 10:00 vs. FBC Turku ja klo 16:15 vs. TPS. Koko päivä nähdään huippusalibandyä, kun C2 SM-sarjan länsilohko valtaa Rahola-Areenan. Tervetuloa!