11.10.2013

Toivottavasti kovin moni ei tullut ensimmäistä kertaa katsomaan salibandya KrP-Loviisa otteluun. Ottelun taso oli paikoitellen jopa heikko, ei tempoa, ei oikeaa taistelua voitosta jne. Loviisa tuli Raholaan todella puolustavalla taktiikalla, jolloin KrP:n tehtäväksi jäi pitää palloa, puuduttavan pallorallin jälkeen lukemat kirjattiin lopulta näätalauman hyväksi 9-3.

Toki 3.erässä Loviisan vaihdettua korkeampaan karvaukseen ja laajemman ringin peluutukseen tuli myös selväksi syy Loviisan kahden ensimmäisen erän pelisuunnitelmaan. Toivottavasti Loviisa saa rivinsä järjestykseen vielä kauden aikana, sillä kyseessä on kuitenkin todellinen salibandykaupunki, tänäänkin lähes bussilastillinen faneja Raholassa.

KrP:n osalta peli ei oikeastaan paljon kertonut tämän hetkisestä iskukyvystä, hyvää oli tietenkin runsas maalitilanteiden määrä, mutta edelleen laukauksia säästellään turhan paljon hyviltäkin sektoreilta ja haetaan vielä kaveria jätön jätöllä tai takatolpilta. Ykkösketju pelasi hyviä pallollisia vaihtoja ja vastasi pääosin KrP:n maaleista, mutta heitä vastaan tehtiin kuitenkin kaikki Loviisan maalit.

Näätälauman pelit jatkuvat jo heti sunnuntaina vieraspelillä NST:tä vastaan Lappeenrannassa. NST on ollut KrP:lle todella vaikea vastustaja, varsinkin Lappeenrannassa, joten pelin tason ja kaksinkamppailu-intensiteetin täytyy olla sunnuntaina aivan toista luokkaa kuin tänään, mikäli voitosta halutaan taistella.

KrP:n tehot: