19.02.2010

Alkulämmön perusteella ei KrP:ltä ollut paljoa odotettavissa, mutta kristitytpä menivätkin johtoon jo parin peliminuutin jälkeen Pirjo Pellon pudottaessa Elina Haikoselle pakkiin, jolla oli veto kohdallaan. Nokialaiset puolustivat ja karvasivat nöyrästi mutta lujaa, silti emännät pääsivät tasoihin. KrP meni jälleen johtoon Essi Nurmen ampuessa Satu Kivi Kivirannan komean poikkisyötön maaliin. KrP menossa erätauolle johtoasemassa – tilanne, jota ei olla montaa kertaa nähty tällä kaudella!

Toisen erän alussa maalin makuun päässyt Haikonen lisäsi KrP:n johtoa 3-1:een, mutta seuraavassa vaihdossa vieraat antoivat harmillisen tasoituksen pallon löytäessä tiensä maalin takaa omien pelaajien kautta omaan maaliin. Essi Nurmi kyttäsi maalipaikkaa tuloksellisesti, ja jälleen oltiin kahden maalin karkumatkalla. Elina Haikonen hamusi lisää merkintöjä pöytäkirjaan, tosin nyt jäähysarakkeeseen. SB Naantalilla oli tilaisuutensa tasoittaa, mutta KrP pelasi uhrautuen alivoimaa ja maali pysyi puhtaana.

Päätöserässä Naantali lopulta onnistui kaventamaan, ja jatkoi aikalisän jälkeen myllytystä kuudella kenttäpelaajalla. KrP:lla oli puolustusasenne sellainen kuin pitääkin, Eeva Mäkinen yritti nilkan hajottua vielä pomppia urheasti vaikka kädelläänkin, kunnes korjattiin raadot kentältä. Nokia sisuuntui pelaajien vähetessä ja sai tärkeät pisteet ennakkosuosikilta.

Mainittakoon myös kovaa painaneet rottaketjulaiturit Ellu ja Milla, joiden painaessa tuulispäinä päätylankusta asti ei vastustajilla ollut juuri mahdollisuuksia avata peliään. Tällä menolla kun jatketaan koko joukkueen kynnelle kykenevien pelaajien voimin kauden kaksi viimeistä peliä (LoSB ja Gunners) sekä mahdolliset karsinnat, pitäisi pystyä välttämään putoaminen kakkosdivariin.

Lue myös SB Naantalin otteluraportti kuvineen www.sbnaantali.com/uutiset.html

Ottelupöytäkirjaan
217.119.36.83/statistics/salibandy/rt_event_frame.php
Sarjataulukko ja muut tilastot
www.salibandy.net/liitto/default.asp

Oma raportti tulossa, tässä linkki SB Naantalin versioon ja kuviin