15.02.2011

KrP:n pudotuspelijahti jatkui sunnuntaina Iittalassa, jossa KrP:tä isännöi Trackers. KrP oli saanut mukaansa jälleen Veli-Matti Hynysen kaukaloon, mutta tälläkertaa puuttui uutena miehenä kuumeeseen perjantai-iltana Erä pelin jälkeen sairastunut Janne Suoniemi. Pitkäaikaispotilas Miika Niemisen lisäksi myös Visa Rikala puuttui edelleen pelistä armeijassa kiinniolon takia.

KrP hallitsi ensimmäistä erää suvereenisti ja paremmalla viimeistelyllä olisi voinut johtaa usealla maalilla erän päätteeksi, mutta tälläkertaa tauolle mentiin kuitenkin KrP:n 2-1 johdossa Sami Nymanin ja Heikki Rantalan maaleilla.

Toiseen erään tahti vaihtuikin lähes kokonaan ja Trackers sai hurmoksensa päälle sekä vaarallisia tilanteita KrP maalille. KrP:n onneksi maalivahti Pasi Järvinen oli tänään pelipäällä kuten myös virkaveljensä Trackers maalilla Jarkko Saastamoinen. KrP pääsi tekemään erässä kaksi vastaisku maalia, joten toiselle erätauolle mentiin edelleen KrP:n maalin johdossa, tälläkertaa 4-3.

Kolmanteen erään Trackers viimein sai pelin pidemmäksi ajaksi tasoihin tehtyään 4-4 tasoituksen heti ensimmäisessä vaihdossa KrP:n ykköskentän pelatessa pehmeästi hyökkäyspään pallonmenetyksen jälkeen. Tämän jälkeen mentiinkin aika tarkasti puolin ja toisin noin 15 minuuttia kunnes Henri Johansson vei KrP:n jälleen johtoon vaparista. Trackers oli kuitenkin todella kovalla taisteluilmeellä liikkeellä ja tuli vielä tasoihin ilman maalivahtia KrP:n selkeän merkkausvirheen seurauksena vain 43 sekuntia ennen loppua. Kaiken lisäksi kymmenen sekuntia aikaisemmin KrP pääsi 2 vs 2 hyökkäykseen tyhjää maalia kohti, mutta hukkasi tilanteensa.

Jatkoajalla KrP sai vielä muutaman todellisen tuhannen taalan paikan viedä 2 pistettä mukanaan, mutta onni ja Saastamoisen ilmiömäiset pelastukset pelastivat Trackersin.

— Ihan tyytyväinen täytyy olla tämän illan ilmeeseen, varsinkin kun muistetaan että perjantailta oli takana voitto Erästä. Joten 3 pistettä tyydyttää tästä viikonlopusta. Tarjottiinhan tänään meille voittoakin, jatkoajalla vielä muutama huippupaikka, mutta tänään ei mennyt. Maalissa Järvisen Pasi oli hyvä sekä kakkoskenttä, joka pelasi selkeästi tasapainoisimmin tänään. Sanaili päävalmentaja Mika Myllyniemi pelin jälkeen.

KrP:n kausi jatkuu seuraavaksi kotiottelulla Classicia vastaan tämän viikon perjantaina kello 18.30 Raholassa. Kaikkiaan runkosarjapelejä on jäljellä enää neljä ja eroa pudotuspeliviivan alapuolella olevaan Happeeseen samat neljä, joten 5 pistettä jäljellä olevista peleistä varmistaisi KrP:n playoffpaikan riippumatta muiden tuloksista.