16.02.2011

Nokian KrP:n kotipelit jatkuvat perjantaina 18.2.2011 kello 18.30 kovalla vastustajalla, sarjajohtaja Classicin saapuessa kylään vierashalliin Raholaan. Classic on saanut oman vaikean tammikuun jaksonsa käännettyä voitettuaan muun muassa SSV:n maanantaina vieraissa murskalukemin 9-4, myös keskiviikon kotipeli Loviisaa vastaan päättyi Classicin voittoon. Classic on kuitenkin viime ajat nojannut lähes täysin ykköskentällisensä tehojen varassa, mutta ainakin toistaiseksi tuokin tyyli on riittänyt, sillä se on tehnyt maaleja 7-8 per peli lähes ilta kuin ilta. SSV otteluun Classic sai nimekkään paluumuuttajan kun viime keväänä lopettanut vanha maajoukkuekapteeni Vesa Punkari päätti palata takaisin liigapeleihin eikä ainakaan SSV pelissä Punkarin pelituntuman puute näkynyt millään tavalla.

Nokian KrP:n viime pelit ovat sujuneet nousujohteisesti, sillä takana on kauden ensimmäinen kolmen pelin putki ilman tappiota. Riemukasta kotivoittoa Tapanilan Erästä seurasi sunnuntaina vierastasapeli Trackersia vastaan lukemin 5-5. Tuossa ottelussa vastustajan maalivahdin unelmailta pilasi KrP:n mahdollisuudet täyteen pistepottiin. Pelitapa on muutenkin tuntunut vihdoin löytyneen ja päästettyjen maalien määräkin on saatu hilattua hieman alemmaksi, joskin KrP:lle on edelleen tehty eniten maaleja liigassa, sillä peräti 165 kertaa on maaliverkko heilahtanut KrP päässä. Viime peleissä vaivanneet loukkaantumiset ja kuumeilut on saatu viimein lähes kokonaan taltutettua, joskin muutama epävarma tapaus on vielä pelaamisen suhteen perjantaille. Miika Nieminen on ainoa varma poissaolija nivusvammansa takia. KrP:n haaveet toisesta peräkkäisestä playoff paikasta elävät edelleen vahvasti ja KrP:n paikan noihin karkeloihin varmistaisikin 5 pistettä jäljellä olevista neljästä ottelusta, jolloin ei tarvitsisi seurata muiden tekemisiä ollenkaan. Happee on nyt neljän pisteen päässä yhdeksäntenä samanverran otteluita pelanneena, alempana olevat joukkueet näyttävät tippuneen hieman playoff junasta tai ainakin heidän sinne pääsynsä vaatisi täyttä romahdusta niin KrP:ltä kuin Happeelta.

Seuraa heitä:

Nokian KrP: Sami Nyman

Kesken kauden mukaan liigavauhtiin tullut Nyman on vain vertynyt mitä pidemmälle kausi on edennyt. Noussut pistepörssissäkin jo sijalle 18 yli kahden pisteen pelikeskiarvolla 22+13. Noussut myös kauden aikana liigan kaikkien aikojen maalitilaston kakkoseksi ja on enää 12 maalin päässä Tero Karppasen ykköstilasta (333 maalia).

Classic: Lassi Vänttinen

Takonut tällä kaudella uskomattomat 76 tehopistettä 22 ottelussa. Tälle miehelle ei kannata ylimääräistä tilaa antaa hyökkäysalueella tai käyttää sen kylmän viileästi hyväkseen. Taikoo tosin maaleja ja tilanteita paikoista jotka eivät edes näytä maalipaikoilta.

Nokian KrP – Classic perjantaina 18.2.2011 kello 18.30 Rahola Areena

Liput: 10€ Aikuiset, 7€ Opiskelijat, 5€ 7-15-vuotiaat, alle kouluikäiset ilmaiseksi sisään