09.01.2011

Nokian KrP näytti Oilerssia vastaan kuinka paljon pelin taso voi nousta muutamassa yössä mikäli kaikki pelaa sydämellä ja auttaa toinen toistaan kentällä. Viime peleissä nähty epävarma maalivahtipelikin oli enää muisto vain, tänään maalivahti auttoi joukkuetta ja joukkue auttoi maalivahtia.

Peli alkoi hyvin latautuneen KrP:n tahtiin ja ensimmäisen erän jälkeen koppiin poistuttiin KrP:n johtaessa 2-1 Jarkko Lakasen ja Sami Nymanin maaleilla. Toisessa erässä tuli pieni lamavaihe Oilersin kahden maalin myötä ja mieleen tuli viime aikojen huonot otteet. Onneksi kova taistelu palkittiin kuitenkin erän lopussa, jolloin KrP pääsi nakuttamaan kolme maalia päästen kolmanteen erään 5-3 johtoasemassa.

Kolmannesta erästä muodostui lopulta aikamoinen puolustustaistelu, mutta uhrautuvalla ja hyvällä viisikkopelillä laukauksia peitettiin ennätysmäärä tämän kauden peleistä ja hyökkääjät auttoivat puolustajia Oilersin kulmahyrrää vastaan. KrP sai pallon vielä kaksi kertaa tolppaankin 7-6 tilanteessa Lakasen ja Nymanin toimesta, mutta oli Oilersillakin tuhannen taalan paikkoja loppuun asti. Pallo vieri jo lähes maaliviivoilla viimeisillä sekunneilla mutta onneksi tälläkertaa onnikin oli KrP:n puolella ja joukkue sai ennenkaikkea henkisesti todella tärkeän kotivoiton.

Onnistujia voisi luetella vaikka koko joukkueen, mutta kerrotaan kuitenkin kerrankin niitä maalitilastojen ulkopuolelta tulevia. Pasi Järvinen maalilla piti loppuhetkillä KrP:n pisteissä kiinni ja kolmoskentässä esimerkiksi Tomi Rissanen ja Visa Rikala pelasivat elämänsä parhaat salibandyliigaottelut tehden todella arvokasta työtä joukkueelleen ja rakentaen myös muutaman maukkaan tekopaikan.

KrP:n pelit jatkuvat jo tulevana keskiviikkona paikallisvastustaja Kooveeta vastaan Raholassa.