03.01.2009

Pelillistä ilmettään viime aikoina parantanut KrP tuskaili jälleen tehottomuuden ja henkilökohtaisten virheiden kanssa.

Ensimmäiseen erään Classic lähti varovasti karvaten ja KrP pääsikin hallitsemaan palloa varsinkin ensimmäiset kymmenen minuuttia. Onnistumiset hyökkäyspäässä jäivät kuitenkin jälleen odottamaan itseään, josta tulee viime pelien tapaan puskemista ja liian vaikeita ratkaisuja. Classic saikin viitisen kertaa ylivoimahyökkäyksen KrP:n karkeista syöttöhasseista, näistä KrP:ta rankaistiin kahdesti ensimmäisessä erässä.

Toiseen erään Classic nosti karvaustaan ja peli aaltoili päästä päähän. KrP:n vedot karkailivat lähinnä ohi- / ylimaalin, Classicin lähtiessä terävästi vastahyökkäyksiin, joissa erityisesti Henri Johansson oli supervaarallinen läpi ottelun. Classic meni jo 4-0 johtoon Asser Jääskeläisen jäätyä merkkausvirheen jälkeen aivan yksin maalin eteen. Jan Lehmussola toi kuitenkin KrP:lle toivonkipinän kolmanteen erään tehdessään niinsanotun koppimaalin aivan erän loppuun maalin edestä.

Kolmanteen erään KrP tuli selvästi Classicia nälkäisempänä. Oma etsikkohetki katkesi kuitenkin Jonne Haapasalon ottamaan jäähyyn, jonka aikana Vesa-Matti Virtanen näytti mallia KrP:lle maalinteosta napauttamalla tarkan rannelaukauksen tolpan kautta verkkoon. Classicin mentyä 6-2 johtoon muutama minuutti edellisestä maalista näytti peli jo ratkenneen, mutta KrP:n Marko Vähätalo räväytti lähes ensimmäisellä kosketuksellaan puolesta kentästä KrP:n mukaan peliin.

KrP nosti karvauksensa päätylankkiin jopa neljällä miehellä josta avautui huippupaikkoja kummallekin joukkueelle. Mutta etenkin Classicin maalivahti Jussi Viitanen torjui tukalat lähitilanteet varmasti. Lopputulos 6-3 Classicille.

KrP saa luotua pelistä toiseen kyllä tekopaikkoja voittoon vaadittavan määrän, mutta maalinteosta puuttuu kaikki rentous ja itseluottamus. Usein omasta ylivoimahyökkäyksestä tai huippupaikasta vastustaja saa vastahyökkäyksen joka vielä päättyy maaliin, tämä on kaikista raskainta myrkkyä itseluottamukselle.

KrP:n pelit jatkuvat ensi keskiviikkona Seinäjoella SPV:tä vastaan. Tällä kaudella pelatuissa neljässä keskinäisessä pelissä (1liigassa ja 3 harj.peliä) KrP on hävinnyt joka kerta, joten nöyränä täytyy lähteä pelaamaan puolustuksen kautta.