01.10.2011

Nokian KrP:n salibandyliigajoukkue avaa maanantaina kautensa myös kotiotteluiden merkeissä, viime kauden hopeamitalisti SPV:n saapuessa Raholaan. SPV:n joukkue on säilynyt lähestulkoon samana kuin edelliskaudella, joten he ovat jälleen varteenotettava mestariehdokas.
Harjoituspeleissä joukkueet kohtasivat kertaalleen Seinäjoen turnauksessa. Tuon pelin KrP voitti jopa hieman yllättävästi peräti lukemin 8-2, mutta täytyy muistaa että peli oli tuolloin SPV:lle toinen saman päivän sisään, joten aivan vertailukelpoinen tulos ei ole.
Viime kaudella SPV sensijaan pöllytti KrP:tä oikein urakalla, latomalla kahdessa pelissä reilusti yli kymmenen maalin keskiarvolla KrP verkkoon palloja.

Molemmat joukkueet aloittivat kautensa voitoilla. SPV voitti kotonaan tv-pelissä viime kauden mestari SSV:n 7-4. KrP aloitti sensijaan kautensa riemuikkaalla vierasvoitolla Espoon Oilersia vastaan 9-6. Voitto oli KrP:n ensimmäinen Espoosta lyhyellä liigahistoriallaan.
KrP:n kesällä hankkimat uudet pelaajat ovat päässeet hyvin joukkueeseen sisään ja ovatkin tuoneet todella paljon liikettä ja fyysisyyttä viime kaudella hieman poikamaiseen KrP porukkaan.
Oilers pelissä uusi ykköskentän tutkapari Henri Johansson – Timo Johansson oli liekeissä, järjestellessään 5 maalia keskenään. Mutta tänä vuonna laajuutta löytyy myös muista kentistä. Oilers pelissä oli hyvin esillä kolmoskenttä Reentilä-Lakanen-Rikala-Sarajärvi-Nieminen, joka voitti oman osuutensa 3-0 Oilersin kivikovaa ykköskenttää vastaan. Myös uusi maalivahti Matti Tuomiranta näytti olevansa edelleen liigatason veskari.

Seuraa heitä:
Nokian KrP: Timo Johansson
Todella maalinälkäinen ja kovasti töitä tekevä oikea laitahyökkääjä saapui KrP:hen viime kauden päätteeksi liigasta tippuneesta Trackersista. Aloitti kautensa komeilla tehoilla 2+3.

SPV: Tatu Väänänen
Toi jo viime kaudella SPV:n hieman muista kärkipään joukkueista poiketen ”kädettömämpään” pakistoon hurjasti lisää taitoa ja malttia. Parantaako vain viime kaudesta?

Nokian KrP – SPV maanantaina 3.10.2011 kello 18.30 Rahola Areena
Liput: 10€ aikuiset, 7€ opiskelijat, 5€ lapset 7-15-v, alle kouluikäiset
ilmaiseksi.

Aamulehden kanta-asiakas kortilla 2€ per lippu (max. 2 per talous). Jäsenkortilla ilmaiseksi ja jäsenkortin mukana pääsee kaksi perheenjäsentä peliin 5€ / henkilö.