12.11.2012

Nokian KrP antaa jokaiselle salibandy-ystävälle ilmaisen mahdollisuuden tulla seuraamaan alkukauden komeettajoukkue Happeen ja otteiden ailahtelusta kärsineen KrP:n välistä salibandyliigaottelua.

Voit ilmoittautua kutsuvieraaksi tästä linkistä.

Huomenna tiistaina kello 15 mennessä ilmoittautuneille löytyy lipunmyynnistä lippu nimellä.

Ottelu on KrP:n viimeinen kotiottelu ennen MM-kisoja, joten samalla voit tulla katsastamaan MM-kisoihin matkaavien KrP:n Henri Johanssonin, Jan Jelinek, Benjamin Reusserin sekä Happeen maalivahti Eero Kososen kisakunnon. Alkukaudesta loistavasti esiintynyt Happee löytyy sarjataulukon sijalta neljä, ennen ottelua, mutta on pelannut vähemmän otteluita kuin kaikki edellä olevat ja Happeen alkukaudesta kertookin, että on hävinnyt vasta kahdesti yhdeksässä ottelussa. Vaikuttaa siltä, että viime vuodet nuorten sarjoja dominoinut Happee on vihdoin saanut saman vireen myös edustusjoukkueeseen ja kamppailee mitaleista tänä vuonna. Viime vielä vuonna välieriin päässyt Happee oli yllättäjä, muttei enää. Joukkueessa on paljon omia kasvatteja, jotka ovat päässeet hyvin liigavauhtiin. Joukkueen tehopelaaja on Peter Kotilainen, joka on tehnyt jo 21 tehopistettä yhdeksään otteluun. KrP:llekin tuttu pelaaja, Veli-Matti Hynynen, on myös joukkueen kovimpia pistemiehiä, aivan kuten Jami Manninen. Maajoukkueeseen päässyt Kosonen on myös joukkueen tärkeimpiä pelaajia, onhan pelannut loistavan alkukauden jyväskyläläisten maalilla.

KrP on nyt heikommassa vireessä, joka olisi syytä saada poikki. Sarjataulukossa neljänneksi viimeisenä ole Nokian KrP hävisi juuri perjantaina heikon kolmannen erän myötä NST:lle ja päästi näin NST:n sarjataulukossa rinnalle ja ohi. Maalilla aloittanee vaihteeksi Pasi Järvinen, kun tuli kesken viime ottelun maalille ja pelasi erinomaisesti vaikka yhden päästikin. Kärkihyökkääjistä Henri Johansson on saanut tasaisesti pisteitä, mutta Sami Nyman ja Benjamin Reusser saalistavat pisteensä jaksoissa. Nytkin Reusser on jäänyt kahdesti pisteittä, vaikka ennen näitä osui neljästi samaan peliin. Nyman laukoi NST:tä vastaan noin 20 kertaa, muttei onnistunut kertaakaan maalinteossa ja kaipaisi nyt nopeasti onnistumista. Puolustuksen Matti Koskela on hyvässä vireessä, kuten pakkiparina Janne Salosen puuttuessa oleva Jesse Vainio.

Seuraa heitä tiistain jännitysnäytelmässä:

Johannes Jokinen, KrP

– Happeen juniorikoulun käynyt taitava, nuori hyökkääjä, pelaa ensimmäistä kautta KrP:ssä. Saa varmasti lisäpotkua hyviin otteisiin, kun vastassa on joukkueellinen tuttuja nimiä ja oma kasvattajaseura.

Matti Koskela, KrP

– Nokialaisten ykköspuolustaja on hyvässä vireessä ja sai neljä pistettä perjantaina.

Visa Rikala, KrP

– Johanssonin ja Reusserin ketjussa pelaava hyökkääjä ei ole vielä maalitiliään avannut tällä kaudella, joko olisi sen aika.

Veli-Matti Hynynen, Happee

– KrP:ssä hyvin viime vuosina esiintynyt Hynynen pelaa kotikaupungissaan. Aloittanut kauden muun Happeen joukkueen tavoin vahvasti, tehnyt yli maali per peli tahdilla osumia.

Petri Kauko, Happee

– Joukkueensa kapteeni, myös hyvin alkukaudesta esiintynt tärkeä hyökkääjä.

Nokian KrP – Jyväskylän Happee tiistaina 13.11. kello 18:30, Rahola Areenalla. Muistathan ilmoittautua Facebookissa ajoissa!