12.11.2012

Showtime – Nokian KrP II

Meinaan ei homma ihan kunnolla toimi. Mitään syytä ei kuitenkaan ole vajota synkkyyteen. KrP II koki kauden ensimmäisen tappion Showtimeä vastaan lauantaina Valkeakoskella, jonne joudumme valitettavasti vielä tällä kaudella palaamaan. Tuo jätepaperilta haiseva 1-divisioonaan tippunut kaupunki omaa nimittäin pienen sählykentän parkettilattialla. Sinänsä sympaattista, mutta ei riitä. Toas -yksiöni muovimatto olisi parempi pelialusta. Lisäksi neliöitä meikäläisen benthousessa on lähes yhtä paljon kuin Valkeakosken liikuntahallin askissa. Väitän yksiöni houkuttelevan myös enemmän naisia kuin Valkeakosken liikuntahalli, sillä pelit täällä ovat paljon parempia. Mailaviidakkoonkaan ei yhdellä mailalla joudu.

Noh, siellä kuitenkin pelataan ja siihen on tyytyminen. Ja salibandyhan on hienoa missä vain! Turpaan kuitenkin tuli hyvän alun jälkeen. Oma suomalainen salamamme Pekka Antinmaa (2+0) näytti olevan pitelemätön. Syötöt Pekan maaleihin Perttu Mäkelälle (0+1) ja Tuomas Niemiselle (0+1). KrP oli 2-0 johdossa 14 minuutin kohdalla. Homma näytti sujuvan ja voitto häämötti silmissä. Toinen erä oli maaliton, joten viimeiseen erään lähdettiin 2-0 johdossa hyvin pelanneen Emilin nollapeli mielissä.

Pienellä kentällä kaikki on kuitenkin mahdollista. Showtime teki maalinsa varkain KrP:n uinuessa onnensa ohi. Showtime iski kahdessa minuutissa kolme maalia ja karkasi jo 4-2 johtoon. Vastustajan Matti Väliniemi johdatti Showtimen voittoon hattrickillaan. Viimeisen hän heilautti tyhjiin. Jossiteltavaa kyllä jäi!! KrP haki viimeisellä minuutilla kavennusta ilman maalivahtia. Late paukautti suoraan vaparista 3-4 kavennuksen puolisen minuuttia ennen loppua. Toinen tuomari näytti jo maalia ja näköjään toimitsijakin aloitti kirjoittamaan maalin syntyaikaa ottelupöytäkirjaan. Liiton mustalle listalle joutuneen (yksi maali unohdettu salibandy.net sivustolta) Hietalan maali kuitenkin hylättiin! Toinen tuomari vinkui, että vapaalyönti oli annettu väärästä paikasta! Ettei voinut siirtää sitä jo siinä vaiheessa kuin olin vapaalyöntiä antamassa!!?? KrP:llä olisi ollut hyvin aikaa saada pienellä kentällä kunnon mylläkkä vastustajan maalille ja hakea tasoitusta. Muutenkin tuomareiden pilli soi turhan herkästi vastustajan huudoista. Nyt tästä otteluraportista muodostui kuitenkin katkera vuodatus . Yksittäisten ihmisten päätökset ja teot voivat muuttaa maailmaa. Tsemppiä Barack!

3 mansikkamargariittaa Liikunnan riemu tappiosta huolimatta (?)

2 mansikkamargariittaa Pekka Antinmaa

1 mansikkamargariitta Emil Alander

3 Jounin vyölaukkua Tuomarit

2 vyölaukkua Pieni parkettikenttä (turhaa itkua tiedän) + 2/5 toimivaa suihkua

1 vyölaukku Krp II:n nukahdukset → romahdus

KalvKe – Nokian KrP II – Janien juhlaa

Pyydän anteeksi edellisen Valkeakoskella VOITTOON! päättyneen otteluraportin viivästymisestä. KalvKe oli sen verran heppoinen vastus, että KrP II haki helpon 6-2 voiton. Kahden pisteen päivää viettivät Pekka Antinmaa (1+1), Lauri Hietala (1+1), Jani Vilenius 2+0 ja Jani Kosonen (2+0). Maalilla Emil Alander pelasi loistavan pelin. Valitettavasti KalvKe onnistui rikkomaan nollan kolmannessa erässä.Nihkeän alun jälkeen KrP löysi tehonsa ja karkasi taidollaan kauas KalvKe:sta.

3 riittaa Jani&Jani

2 riittaa Pekka Antinmaa

1 riitta Jounin tarjoama sviitti meille pojille

3 vyölaukkua Pieni parkettikenttä

2 vyölaukkua Nollapelin rässähtäminen pillanpäreiksi

1 vyölaukku Juho ”Nalle” Lehtosen ipod-kajarien hajoaminen saunaillassa kahden minuutin jälkeen

Pelaajien mieliä virkisti ilmeisesti samaisen päivän saunailta+Jounin varpajaiset. Onnea isä-Jouni! Muuten KrP:n pelissä on jonkin verran hakemista ja varmasti paljon parantamista. Eiköhän se oma peli vielä löydy ja pisteet löytävät pojopussukkaan. Yhdesta tappiosta ja parista Spiral-sarjan pelistä ei vielä kannata turhautua. Asennetta ja yritystä kuitenkin tarvitaan! Nyt voimme pitää mielissämme tulevan laivareissun. Annetaan tämän ilon siivittää seuraavana viikonloppuna Pirkkalassa! Siellä syömme sunnuntaina iltapalaksi siipiä… hikisellä kastikkeella.