14.11.2012

Huikeasti kauden aloittanut Happee saapui tiistaina Raholaan ja teurasti KrP:n selvällä voitolla. Kotijoukkueen maalilla pelasi vuorostaan Pasi Järvinen ja vierailla ehkä liigan paras maalivahti, Eero Kosonen. Happee otti komennon heti alussa, sillä ei edes minuuttia ehditty pelata, kun Happeen Jami Manninen laukoi helpohkosti kaukaa joukkueensa johtoon. Vielä ennen erän puoltaväliä KrP:stakin tuttu Veli-Matti Hynynen pääsi iskemään Petri Kaukon loistavasta esityöstä seuraavan maalin. Seuraavaksi tarjottiin ylivoimaa KrP:lle, mutta jäähyn päättymisen jälkeen osui jäähyllä ollut Lassi Kotovaara, joka iski siirretyn rangaistuksen aikana pallon maalilta sisään. Erän loppulukemat 0-4 niitti vielä toistamiseen Kotovaara, jälleen maalilta.

Toisessa erässä sama tempo jatkui, nyt vain ei verkko yhtä useasti heilunut. Ensin KrP:lle tarjottiin ylivoimaa, mutta pallo liikkui, kuten koko ottelun, liian hitaasti ja kova Happeen puolustus pääsi varsin helpolla. Jäähyn päättymisen jälkeen Lassi Kotovaara kunnosti nyt syöttäjä ja Joonas Pylsy iski Happeen viidennen. Mikko Repo otti toistuvasta väärästä pelitavasta kaksiminuuttisen erän puolenvälin jälkeen, mutta Happee ei hyödyntänyt ylivoimaansa. Nopeasti otti Happeen Jaska Kunelius vuorostaan jäähyn, muttei ylivoima toiminut taaskaan. Aivan erän loppuun iski vielä Petri Kauko siirretyn rangaistuksen aikana.

Heti kolmannen erän alkuun Joonas Kasalainen teki Happeen seitsemännen ja ottelu oli viimeistään ohi. Seuraavaksi KrP:n puolustaja Jesse Vainio joutui jäähylle ja nyt Happee hyödynsi ylivoimansa kun Joonas Pylsy teki ottelun toisen maalinsa. Nopeasti tästä iski myöskin toisen maalinsa ottelussa, Veli-Matti Hynynen. Alle minuutissa iski sitten Sami Nyman, joka pääsi Matti Koskelan esityöstä viemään Eero Kososen nollapelin. Maali oli Nymanin kauden 16 ja syöttöpiste Koskelalle kauden 13. Kuitenkin Happee jatkoi heti samaa menoaan mitä oli koko ottelun esittänyt. Juuso Heikkinen sai kunnian rikkoa 10 maalin rajan, kun ottelusta oli vasta 50 minuuttia pelattu. Kuitenkin Happee osui enää vain kertaalleen, kun Kara Tilhen jäähyn aikana Jami Manninen iski ottelun loppulukemiksi 1-11.

Ottelusta on vaikea löytyää ketään onnistujaa KrP:n osalta. Hyökkäykseenlähdöt oli todella hitaitia ja liike olematonta. Vetopaikkaan päästessä veto lähti hitaasti ja Happeen puolustus oli ehtinyt jo eteen. Maajoukkuemolari Eero Kosonen hoiti loput.

Seuraavaksi KrP kohtaa ensi maanantaina Turussa paikallisen Palloseuran. Tämän jälkeen edessä on MM-kisa-tauko jolloin KrP:n osalta kolme pelaajaa esiintyy kotimaansa paidassa. Heti tauon jälkeen KrP kohtaa Kooveen Tampereella ja sitten vielä ennen joulua, 18.12., KrP saa toisessa paikalliskamppailussa vieraakseen Tampereen Ilveksen.