11.10.2009

Karhut tulivat Porista ärhäkkäästi muristen kristittyjen kotiluolaan. Murina ei auttanut emäntien karatessa 2-0 johtoon ensimmäisessä erässä Henna-Maija Turusen saatettua Kaisa Kaipion syötöt perille. Toki Karhutkin kilauttelivat tolppia vaarallisesti, mutta näistä selvittiin säikähdyksellä, onnella ja maalivahti Jaana Antinkosken huikealla pelivireellä. Erän lopussa KrP pääsi ylivoimalle jota jatkettiin toisen erän alkuun, tällä kertaa tuloksetta.

Toisessa erässä nyhjättiin hieman sekavaa peliä päästä päähän. KrP:n pallollisessa pelissä riittää harjoiteltavaa jotta on jälkipolville sitten enemmän kerrottavaa. Jotain kuitenkin osataan – KrP näytti jälleen vahvaa alivoimapelaamista Kaisa Kaipion kahmittua lisää pöytäkirjamerkintöjä, tällä kertaa jäähysarakkeeseen. Fanithan muistavat miten alivoimaa harjoiteltiin kovasti jo kauden ensimmäisessä ottelussa Seinäjoella.

Päätöserän alussa Pirjo Pellon veto tipahti verkkoon, syöttöpiste kuten tavallista Kaisa Kaipiolle. Epätoivon iskiessä Karhut koittivat monenlaisia temppuja sammuneen valon ihmettelystä liian matalista pelisukista protestoimiseen. Tämä ei kuitenkaan auttanut, pelin voittaa se joka tekee enemmän maaleja. Karhut eivät vaarallisistakaan yrityksistä huolimatta palloa verkkoon saaneet. Kotijoukkue tuhri myös osaltaan muutaman maalipaikan.

Valmentaja Janne Hiukka oli tyytyväinen pisteisiin ja siihen, että kotijoukkue keskittyi omaan peliin ja uskalsi pelata rohkeasti myös johtoasemassa, vastustajien käyttäessä enemmän energiaa poskilihaksiin.
Kristityt pelasivat maltilla koko arsenaalin voimalla; kolmella täydellä kentällisellä varamaalivahdin kannustaessa ei jalka painanut missään vaiheessa, vaan karvaus toimi täydellisesti sovitun taktiikan mukaisesti. Erityisesti kolmoskentän karvauspeli ansaitsee myös ison plussan sekä jälleen toiminut maalivahtipeli – molemmat maalivahdit ovat osoittaneet pystyvänsä hienoihin suorituksiin.

Ensi lauantaina sama aika, sama paikka, ja vastaan tulee entuudestaan tuntematon Indians Espoosta. KrP lähtee rohkeasti kesyttämään villejä inkkareita.

Linkki viralliseen tulospalveluun ja pöytäkirjaan 217.119.36.83/statistics/salibandy/rt_event_frame.php