08.10.2009

KrP metsästää kauden avausvoittoaan

KrP kohtaa perjantaina 9.10 Happeen miesten salibandyliigan ottelussa. Ottelu pelataan KrP:n kotikentällä Tampere Areenalla Kalevassa klo 18:30 alkaen.

Vastustaja Happee Jyväskylästä on aloittanut kautensa vaihtelevasti. Happeen saldona on kolmesta ottelusta yksi voitto ja kaksi tappiota. Happee piti avausottelussaan sarjakärki Tapanilan Erää tiukoilla vieden ottelun aina jatkoajalle, kunnes joutui taipumaan. Seinäjoen Peliveljiä (SPV) vastaan tuli puolestaan suuri numeroinen tappio kotona ja ainoa voitto Happeelle on toistaiseksi tullut Vantaalaista AC Hakia vastaan kotona. Harjoituspelit mukaan lukien Happee on esittänyt kohtuullisen hyviä otteita voittaen esimerkiksi KrP:n elokuisessa harjoitusturnauksessa Seinäjoella.

Happeen pelaajista alkukauden perusteella voidaan nostaa esiin odotetusti kokenut Lasse Riitesuo, joka on tehnyt kolmessa ottelussa tehot 5+1. Right:lta ampuva Riitesuo on aina vaarallinen maalintekijä, jonka tekemisiä kannattaa seurata tarkasti perjantainakin. Pisteiden valossa myös nuori Jami Manninen 3+3 on aloittanut kautensa hyvin.

KrP:n kausi on alkanut kahdella tasapelillä, joista jälkimmäinen tuli kotiottelussa OLS:ia vastaan lukemin 5-5. KrP ei siinä ottelussa kyennyt pitämään kolmen maalin johtoaan vaikka maalintekopaikkoja lisäosumiinkin oli tarjolla useita. OLS:n noustessa takaa tasoihin ei kotijoukkueelta enää löytynyt uutta vaihdetta ottelun voittamiseksi. Nyt KrP:n haasteena onkin kääntää tasapelit voitoiksi ja otteiden on terävöidyttävä perjantaiksi, koska Happee on ennakkoasetelmissa hivenen tehokkaampi joukkue hyökkäyspäässä kuin edellinen vastustaja OLS. KrP:n peli-ilmeessä oli jo OLS pelissä paljon hyvääkin ja toivottavasti suunta jatkuu positiivisena tulevaan kamppailuun. Pisteet tulevasta pelistä olisivat tärkeät molemmille joukkueille, joten tiukka kamppailu on ennakoitavissa. Voitolla noustaisiin pudotuspeliviivan paremmalle puolelle.

Kotijoukkueen pelaajista kannattaa seurata OLS pelissä hyvin onnistuneita Henri Johanssonia (3+0) ja Niko Nordlundia. Johansson tehtaili kolme osumaa edellisessä pelissä ja oli muutenkin valmis hakeutumaan ratkaisupaikoille eikä lisäosumatkaan kaukana olleet. Nordlund puolestaan oli pallollisena puolustajana pelissä hyvä ja jakeli useita loistavia syöttöjä ja avauksia.

Liput otteluun: aikuiset 8 Euroa, opiskelijat 6 Euroa, lapset 4 Euroa ja alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.