12.10.2009

Happee teki paikoista maalit—KrP ei

Seppo Auvinen

”Kyllä oli aika raskasta, kaveri teki paikoista maalit, me emme”

Ennen viikonvaihteen salibandyliigassa oli tappioitta Tapanilan Erä ja Nokian KrP, mutta ei ole enää. Kumpikin nimittäin hävisi ottelunsa ja näin kaikki joukkueet ovat hävinneet vähintään yhden ottelun. KrP hävisi kotiottelussaan Happeelle maalein 5-9 (3-4, 1-4, 1-1).

–Vieraat tekivät uskomattomalla teholla maaleja. Kun me söhrimme, kaveri juoksi vastapäähän iskien maaleja. Kun meillä maalivahti (Ossi Lahti) oli kuin reikäinen juusto maalin edessä imien pallot reppuun, ei voida voittaa. Maalivahtipeliin kaaduimme. Henkisesti oli raskasta, kun kaveri tekee paikoista onnellakin maalit ja me emme saa niitä aikaiseksi, toteaa KrP:n päävalmentaja Mika Myllyniemi.

Ossi Lahti torjui 11 laukausta ja vaihdettiin tilanteessa 4-8 torjuntaprosentin ollessa selvästi alle 60:n. Maaliin tuli Pasi Järvinen, joka onnistuikin reilun erän pelissään hyvin. Ainoastaan yksi maali luiskahti selän taa.

–Pasi oli hyvä ja kyllä Ossin on nostettava pelinsä takaisin omalle tasolleen. Asennetta ja rutiinia tarvitaan tänä iltana Classic-ottelussa. Classicilla riittää joka kenttään maalareita ja meidän on onnistuttava maalivahti- ja puolustusosastolla.

Tuossa Happee-ottelussa, jonka päävalmentaja veti perjantai-iltana vessanpöntöstä alas, Henri Johansson laukoi kaksi maalia ja Niko Nordlund, Janne Viitala sekä Jonne Haapasalo yhden mieheen. Vieraista kahteen maaliin pääsivät Juuso Heikkinen ja Eetu Aalto.

–Toivotaan, että tuhatpäinen yleisö herättää meidän joukkueen illalla kunnon taisteluun. Puolivillaisesta pelistä ei tule mitään, jalkaa on löydyttävä kaikilta.

Salibandyliigan ottelu Classic—Nokian KrP Tampere Areena tänään kello 18.30.