17.10.2009

Nokian KrP jatkoi voittoputkeaan Trackersien kustannuksella

• Seppo Auvinen

Viime maanantaina Nokian KrP kaatoi paikalliskamppailussa Classicin ja sama tahti jatkui lauantai-illan huumassa Iittalassa. Nokialaiset kaatoivat mahtavan kolmannen erän ansiosta kotijoukkue-Trackersin maalein 4-8 (1-1, 3-3, 4-0).

–Tämä oli kauden parasta peliä. Trackers oli fyysinen joukkue. Joukkue tuli lujaa, mutta pystyimme kolmannessa erässä pysäyttämään heidän pelinsä. Pallo liikkui meillä hyvin ja meillä oli ehjä harjoitusviikko alla, myhäili tyytyväisyyttä KrP:n päävalmentaja Mika Myllyniemi.

Kotijoukkue sai nopean alun, sillä kello ehti käydä vain 11 sekuntia, kun pallo oli nokialaisten maalissa. Samoin Trackers tuli toiseen erään nopeilla jaloilla, sillä se ehti vanheta vain 13 sekuntia ja ottelu oli 2-1.

–Pelasimme pääosin kahdella hyökkäysvitjalla, sillä nyt haettiin vain voittoa. Meillä oli se hyvä asia, että pystyimme nostamaan tasoamme tuosta Classic-pelistä.

Avauserässä nokialaisten ainoan maalin viimeisteli Lasse Salminen ja syöttäjänä oli Classic-ottelussa ensimmäiset liigamaalinsa tehnyt Tommi Merto.

Toisessa erässä KrP:n maaalarit olivat Henri Johansson kahdesti ja kerran avausmaalin tehnyt Lasse Salminen. Trackers tasoitti ottelun ajassa 38.04. Eli 4-4-tilanteesta lähdettiin kolmanteen erään.

–Nostimme vaihdepykälää yhden isompaan ja saatiin peli kulkemaan kohti voittoa. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia koitoksia. Järvisen Pasi oli jälleen mies paikallaan maalinsuulla.

Kolmas erä olikin sitten KrP:n näytöstä ja siinä merkittiin neljä maalia. Kaksi niistä Lasse Salmiselle, joka teki pelissä neljä maalia. Heikki Rantala ja Veli-Matti Hynynen olivat muut kolmannen erän onnistujat.

Pasi Järvinen torjui 22 kertaa ja vastapuolella Petteri Salminen 20 kertaa.

Ensi lauantaina Tampere-Areenalla kello 18.30 Nokian KrP kohtaa lauantai-illan huumassa lappeenrantalaisen NST:n.

Lauantaita odotellessa voit tutkailla Trackers-KrP ottelun tilastoja.