08.12.2014

Nokian KrP II:n kauden tilastot ovat korutonta katsottavaa. 7 peliä, 6 tappiota ja 1 voitto. Sarjataulukossa ollaan kellarikerroksessa. Moro Skybariin emme ehkä enää suurellakaan pistekauhalla yllä, mutta ylöspäin matkaamme se on selvä. On vaikea sanoa, mikä kaudessa on mennyt vikaan. Joukkue on pysynyt lähes samana viime kaudesta. Vain Tuomas ”Tuomo” Nieminen on lähtenyt joukkueesta. Tuomaksen myötä joukkueesta lähti nuoruutta, kauneutta ja jalkoja. Kaipaamaan jäimme myös kääntölaukauksia. Tilalle on tullut jotain klassista, harmitonta, Hessu Hopomaista ja veikeyttä. J-P ”uusäijä” Pynttäri on alkanut ottaa oman paikkansa joukkueesta. Reeneissä on nähty jo oivia markuskoskimäkimäisiä sijoituksia pömpeliin sekä hyvää kannustusta.

Tuntuu, että tällä kaudella KrP II:n jalat ovat jääneet toiseen erään. Kolmannessa erässä liisteri on tarttunut jalkapohjiin. Joukkueen nimilista onkin lyhempi jokaisessa ottelupöytäkirjassa. Vaikea sanoa, miten tämäkään selittää tahmeaa kautta, sillä saman kokoisella rosterilla mentiin viime kaudellakin. Kauden kohokohdat on helppo muistaa. Poikien luxusaamiainen, Sastamalan Subin arpakupongit, siivet turnauksen jälkeen, limunaatin maku reenien jälkeen. Niimpä, nyt on haettava muistoja itse peleistä. Tehkäämme jokainen jotain ikimuistoista. Mieluiten jotain sellaista, joka auttaa joukkuetta voittoon. Mikä tähänastisessa kaudessa on hyvää, on se, että pistepörssin laskeminen oli suhteellisen helppoa. (Löytyy alta, sillä säbä.net ei ole sitä onnistunut päivittämään) Sieltä mainitsemisen arvoista on Olli Pusan kovat tehopisteet, Pekan 7 maalia ja Jounin ylärimarankkari. Lukijoita kiinnostava yksityiskohta lienee myös Juho Lehtosen kuusi jäähyä seitsemässä pelissä ja jäähypörssin ylivoimainen johtajan paikka (12min). Juho, kuten muukin joukkue, on pelannut 7 peliä. Jäähyn hän on ottanut kaikissa muissa paitsi yhdessä pelaamassaan ottelussa. Kunhan vain mainitsen. Tämä tilastokummajainen toki johtuu myös esimerkillisestä asennepelaamisesta. ”Nallen” ansioksi myös voi laskea kauden ainoan voittomme (2+0 mukaanlukien voittomaali).

Päivän selvää on, että joukkueesta on parempaan. Näin huonoja emme ole. Se täytyy näyttää tulevissa peleissä, sillä nyt niitä pisteitä on tosissaan alettava kauhomaan. Kukaan ei varmaan halua pelata vitosessa? Alemmalle sarjatasolle tippuessamme emme menetä ainoastaan sarjapaikkaa. Menetämme osan itsetunnostamme, menetämme lauantaiyön seuralaisen, menetämme maineemme työpaikoillamme, menetämme urheilijan maineemme. Me kuulumme ylemmäs. Me ansaitsemme jonkun vieremme. Vitosdivarilaisena on turha yrittää kysyä naapurin Pirjoa siiville. Me ansaitsemme Pirjon. Näytetään, että me kuulumme vähintään tälle tasolle. Me kuulumme Nokian KrP II:een. Taistelkaamme sen eteen. Nyt nostetaan pää ylös, rinta rottingille ja lähdetään taistelemaan täysillä jokaiseen vaihtoon. Ajatelkaa seuraavia Gladiaattorista ja Braveheartista tuttuja sanoja: HONOUR, DESTINY, FREEDOM. Nyt kuvitelkaa Jouni huutamassa nämä sanat rintapanssariin, kilttiin ja taistelukypärään pukeutuneena. Nyt olette fiiliksissä. Kääntäkää katse seuraavaan peliin…

Kertoisin vielä erään tarinan:

Kaksi hiirtä putosi kerma-astiaan. Toinen luovutti rimpuilun nopeasti ja hukkui. Toinen hiiristä ei suostunut antamaan periksi. Hän pyristeli niin kauan, että onnistui räpiköidessään kirnuamaan kerman voiksi ja pääsi kapuamaan pois astiasta.

Kysynkin teiltä jokaiselta, rakkaat joukkuelaiseni, kumpi hiiri sinä haluat olla.

Joukkueen sisäinen pistepörssi:

 1. Pekka Antinmaa #11 7+1
 2. Perttu Mäkelä #17 2+4
 3. Olli Pusa #14 1+5
 4. Markus Lätti #33 4+1
 5. Jarkko Järvinen #35 2+2
 6. Juho Lehtonen #20 2+2
 7. Ossi Mäkinen #18 1+2
 8. Joona Luoto #31/36 1+1
 9. Jani Vilenius #15 1+1
 10. Juha-Pekka Pynttäri #28/26 1+1
 11. Lauri Hietala #25 1+1
 12. Jaakko Valli C #39 0+1
 13. Eemil Alander #22 0+1
 14. Jouni Yli-Korpela #10 epRL
 15. Panu Antinmaa #89 Mv lol

Jäähypörssi:

 1. Juho Lehtonen #20 12min
 2. Olli Pusa #14 4min
 3. Perttu Mäkelä #17 2min
 4. Pekka Antinmaa 2min
 5. Markus Lätti #33 2min
 6. Jouni Yli-Korpela #10 2min
 7. Joona Luoto #36 2min
 8. Emil Alander #27 2min
 9. Samuli Järvinen #23 2min

Ps. Kuka on Samuli?

-Late