17.10.2012

Nokian KrP II – Soolo

Kautta on kulunut 0.34 sekuntia. Tuomari viheltää pilliin. Tuomari nostaa kädet ristiin päänsä päälle! RANKKARI! Sitä asettuu vetämään LATE! WTF! #25 asettuu keskiympyrään. Pilli soi. Lars lähtee liikkeelle veivaten palloa puolelta toiselle. Pallo karkaa. Joku sanoo vaihtopenkillä ”voi v****”. Vielä mitä! Vielä pari veivausta ja pömpeliiiiiiiiiii! ……. Kautta on kulunut 1.32 minuuttia. Samainen mies antamaan vapaalyöntiä. Levitys oikealle sivustalle ja Olli Pusa tällää KrP:n toisen maalin! Henkilökohtaisesti aivan älytön kauden avaus, jonka huumasta en ole vieläkään toipunut. Mutta niiiiin… kirjoitetaan nyt kuitenkin koko joukkueesta.

Vitosdivarista kabinettipäätöksellä neloseen noussut Soolo olisi pitänyt hoitaa täydellä pistepotilla, mutta pisteet jaettiin lopulta luvuin 3-3. Varsin erikoinen peli, jossa KrP otti kuusi jäähyä Soolon nollaa vastaan. 0 päästettyä av maalia kertoo kuitenkin joukkueen hyvästä taistelutahdosta. Rikkonainen peli, jossa tuomarit vihelsivät meille jäähyjä sen vuoksi, että tulimme 3-divisioonasta pelaamaan vitosdivarilaisia vastaan. Hyvä perustelu. KrP:n 3-2 johtomaalikin oli melkoisen erikoinen. Soolon pakki syöttää kohti omaa maalia. Entinen KrP veska Heikki asettaa jalan eteen, mutta pallo kiipeää ystävällisesti jalan yli ja vie KrP:n johtoon. Maali annetaan pienehköstä säälistä paljon laukoneelle ja hyvin yrittäneelle, mutta vähän lopulta onnistuneelle Markus Lätille. Hienoo Lätti eipä jäänyt apinaa niskaan! Ansaittu merkintä. Nokialaisten harmiksi Soolo onnistui tasoittamaan vielä kolmannessa erässä. Kausi avattu tuloksella 3-3.

LeTo – Nokian KrP II

Myös LeTo kuuluu lohkon niihin joukkueisiin, joilta pisteitä pitää meidän tasoisen joukkueen poimia. KrP:n taisteluilme (/typeryys?) näkyi edelleen jäähyissä, joita tuli 4 kipaletta. Jälleen kuitenkin 0 päästettyä av maalia! Ei se peli kuitenkaan vielä aivan täysin toiminut, vaikka KrP näyttikin olevansa LeTo:a parempi joukkue. Ensimmäisen erän jälkeen Leto johti 2-1. Peli eteni varsin tasaisissa merkeissä ja viimeiseen erään lähdettiin 4-4 tilanteesta KrP:n painostettua lievästi pari ensimmäistä erää. Pirteästi pelannut Jani Vilenius oli merkkauttanut tähän asti tehot 1+1. Myös Lätin mukavat otteet jatkuivat (0+2).

Tuskaisesti maalia hakenut KrP sai odottaa voittomaalia kolmannen erän puoliväliin, kunnes viikonloppuna unelmaansa elänyt Lauri Hietala laukoi maalin kauteen komeasti laihtuneena lähteneen pelaajavalmentaja Jouni Ylikorpelan syötöstä. Jounille pelissä tehot 1+1!! Tehotreeni on selvästi tuottanut tulosta ja mies on, jos mahdollista, entistäkin nuorekkaampi ja innokkaampi. Ainiin, Vilenius käski kirjoittaa, että hän teki tässä maalissa arvokasta työtä imemällä itseensä yhtä vasustajan pelaajaa. Hyvä Jani!

Jännittää saatiin kuitenkin loppuun asti. Viimeisellä minuutilla LeTo sai mylläkän aikaiseksi ja maalilta pelastuttiin vain täpärästi. Pillin vihellys oli helpotus, avausvoitto lukemin 4-5.

Molemmissa peleissä Panu pelasi kelpopelin maalinsuulla. Kunniamaininnan ansaitsee myös joukkueen uusi maalivahti Emil Alander, joka toimitsi KrP:n molemmat pelit lisenssittömyytensä vuoksi ja tämän lisäksi vissiin vielä kolmannenkin. Kovaa sitoutumista uudessa tiimissä!

Raportteihin ilmestyy tällä kaudella otteluselostusten lisäksi aivan uusi ja häikäisevä osio. Jaan joka viikonlopun peleistä Iltasanomien leijonien ja lampaiden tapaan 3 mansikkamargaritaa (hyvä juttu) sekä 3 Jounin vyölaukkua (ei-niin-hyvä-asia).

Ensimmäisen viikonlopun nimitykset:

3 mansikkamargaritaa: Joukkueen yleinen taisteluilme

2 mansikkamargaritaa: Pakko se on jakaa itelle, kuitenki pörssin kärjessä pienenä yllätyksenä

1 mansikkamargarita: Maalivahdit: Panun perusvarmat esitykset, Emilin ahkeruus toimitsijana

3 Jounin vyölaukkua: Jäähyily (yhteensä 22min ja 10 rangaistusta)

2 Jounin vyölaukkua: Turha älämölö äksyily paniikki ja huutaminen vaihtopenkillä. Otetaan iisisti.

1 Jounin vyölaukku: En halua jatkossa jakaa vyölaukkuja yksittäisille pelaajille, mutta jotta saisimme tästä lahjakkaasta nuoresta miehestä hänen potetiaalinsa irti ja fokus oikeisiin asioihin, niin Perttu Mäkelä (10min jäähyilyä, tehot 0+0). Lisäksi tiedän ettei Perttu tästä pahastu vaan hymähtää leppoisasti. Hyvä Perttu! Tsemppiä jatkoon!