11.10.2018

Nokian KrPn D2-junnut ovat harjoitelleet kesän ja alkusyksyn innokkaasti. Joukkue on osallistunut  kahteen turnaukseen sekä pelannut paljon yksittäisiä harjoituspelejä. Turnauspelit mukaan lukien esikauden ottelumääräksi muodostui 17. Niitä pelattiin eri tasoisia joukkueita vastaan saldolla 10-1-6.

Joukkue on kasvanut pelaajamäärältään ilahduttavasti, nyt vakituisessa rosterissa on jo  parisenkymmentä pelaajaa. Uudet tulokkaat ja 07-ikäluokan  vierailevat vahvistukset ovat osoittaneet heti hyviä otteita harjoituksissa ja peleissä. Hienoa, että viime kausina joukkuetta vaivannut pelaajapula on nyt vihdoinkin selätetty!

Lauantaina 13.10. Ylöjärvellä alkoi Sisä-Suomen Eliitti-/ kilpasarjakarsinta ja ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui tuttu vastustaja ja kovaksi koettu YPA. Historiamme vähämaalisin ottelu päättyi 1-1 tasatulokseen. Meille avauksesta huipputulos ja siitä innostuneena toinen vastustajamme KeikY voitettiinkin jo selkeästi lukemin 8-2. Avauspeleistä siis heti positiivisesti kolme pinnaa taskuun ja tavoitteena oleva ylempään kilpasarjaan pääsy ensimmäistä kertaa on nyt askelta lähempänä.