22.02.2022

Keskiviikkona 23.2. Raholan teurastamolle vierailulle saapuvat Tikkurilan Tiikerit, jotka majailevat tällä hetkellä sarjan viimeisenä. Tiikereiden kausi on ollut synkkä, kun Vantaalaiset ovat onnistuneet saalistamaan saldoonsa ainoastaan 6 pistettä, ja pois suoran putoajan paikalta karsijan paikalla olevaan Steelersiin on matkaa jo 9 pisteen verran, joten Tiikereiden teoreettisetkin mahdollisuudet sarjassa säilymiseen ovat melko hataralla pohjalla. Kotijoukkue KrP puolestaan pitää hallussaan sijaa kaksi, mutta TPS hengittää kahden pisteen päässä, Oilers viiden pisteen päässä, sekä Happee kuuden pisteen päässä kaksi ottelua vähemmän pelanneena, joten Näätälaumalla kauden loput neljä ottelua ovat äärimmäisen tärkeitä pudotuspeliasetelmia haettaessa, ja kotiedun varmistamiseksi.

Kaudelle 2019-2020 liigaan noussut Tiikerit ei ole onnistunut liigataipaleensa aikana vielä kertaakaan kaatamaan Näätälaumaa. Lähimpänä se on ollut kotonaan 31.01.2020, kun ottelu päättyi vasta jatkoajalla KrP:n hyväksi 3-4. Viimeisimmistä viidestä ottelustaan Vantaalaiset ovat ottaneet yhtä monta tappiota, ja kauden ainoan voittonsa se on ottanut EräViikingeistä Marraskuussa. Tämän jälkeen Tiikerit ovat keränneet kolme pistettä venymällä jatkoajalle Jymyn, SPV:n ja Karhujen kanssa. KrP puolestaan on viimeisestä viidestä ottelusta kaapinut 3 voittoa laariinsa, ja tämän vuoden puolella Näädät ovat olleet vahvoja myös kotihallissaan voittaen kaikki vuoden 2022 puolella olleet kotiottelut. Tappiot ovat tulleet vieraissa OLS:lle 6-7 ja Classicille viime perjantaina BläkBoksissa 6-4. Tiikereiden tehokkaimpana pelaajana tällä kaudella on kunnostautunut Kevin Starck, joka on summannut tehot 12+12. Yli kahdenkymmenen pisteen pelaajia Vantaalaisten riveissä on olleet myös Christian Remes 15+8, sekä Samuli Granlund 9+11, joten varsinaisesta ilotulituksesta ei voitane Tiikerihyökkäyksen kohdalla puhua.

KrP lähtee keskiviikko-illan otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Vierasjoukkue Tiikerit kuitenkin pääsevät pelaamaan melko paineettomassa tilassa, ja vierailla on varmasti nälkää näyttää, että pystyvät kiusaamaan myös isompiaan, vaikka ovatkin runkosarjan kellarikerroksessa. Viimekaudelta muistamme viimeisen runkosarjan kierroksen yllätyksen, kun Tiikerit varmistivat suoran säilymisen F-liigassa kaatamalla Classicin jatkoajalla kotonaan. Näätälaumalla puolestaan ei ole varaa ottaa tappiota Tiikereitä vastaan tiukassa kamppailussa sijoista 2-5. , mikäli haluavat säilyä kotietudussa kiinni, joten hyvä valmistautuminen ja oma rento peli tulevat olemaan avainasemassa KrP:n osalta keskiviikkona.

Ottelu alkaa Raholan liikuntakeskuksessa klo 18.30, ja suora lähetys Ruutu+ välityksellä klo 18.15 alkaen. Liput Tiketti.fi kautta 14/8 €, ja ovelta Raholasta 15/10 €.

Tule paikan päälle seuraamaan, miltä näyttää Näätälauman keväinen vire matkalla kohti pudotuspelejä ja kannustamaan KrP voittoon!

Nähdään hallilla!