02.02.2010

Nokian KrP:lla totinen paikka illan Haki-ottelussa

Tänä iltana Tampere Areenalla on Nokian KrP:lla totinen paikka, sillä vain voitto AC Hakista pitää pudotuspelipaikan hengissä.

Päävalmentaja Mika Myllyniemi uskoo joukkueensa toipuneen huonosti menneestä tammikuusta. Kuusi ottelua ja vain yksi voitto oli laiha tulos. Keskiviikkoillan ottelu AC Hakia vastaan on ns. neljän pisteen ottelu, sillä tappio kotijoukkueelle vaikeuttaisi pääsyä kahdeksan joukkoon.

– Positiivisin miettein otteluun lähdetään. Toivottavasti saamme ainakin saman määrän katselijoita, joita oli Nokian jäähallissa viime perjantain Classic-ottelussa. Meillä oli koko tammikuun peli jäässä, mutta nyt uskon liikettä olevan pelaajilla ja pallolla eri tahtiin, toteaa päävalmentaja.

Muutama viime harjoitus on tuonut uutta uskoa joukkueen tekemiseen pelaajien saatua vauhtia otteisiin. Helmikuu on jo KrP:lle pudotuspeliaikaa, sillä jäljellä olevista otteluista pitäisi saada 4-5 voittoa, jotta pelit jatkuisivat vielä maaliskuussakin.

–Se on tosi asia, ettei tammikuun kaltaisia nukahduksia saa tulla puolustuspäähän. Ja hyökkäyspäässä on palloa laitettava maaliin vastustajaa useammin. Hakia vastaan tarjoamme katsojille myötätuulta ja palloa maaliin. Otetaan pisteet kotiin.

Nokian KrP:n kapteeni Heikki Rantala sai viikko sitten Oilers-ottelussa 5+20-minuutin rangaistuksen (TOR) ja oli Classic-ottelun automaattisesti pelikiellossa. Eilen Salibandyliiga antoi toisen ottelun perään ja Rantala huilaa AC Haki-ottelun, ellei Nokian KrP:n valitus mene läpi.

Sarjatilanne ennen illan otteluita on erittäin tasainen: Classic 23 ott./31p., ERä 22/29, Koovee 22/29, SSV 21/27, SPV 22/26, Happee 22/26, Oilers 20/23, TPS 22/22, KrP 21/20, Josba 23/18, Trackers 23/18, AC Haki 21/17, NST 22/12, OLS 22/8.