20.09.2022

Nokian KrP:n miesten edustusjoukkue on tehnyt toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen maalivahti Kaapo Kettusen kanssa. Kettusen sopimuksen jatkoa tarkastellaan lokakuun lopussa uudemman kerran.

Viimeksi liigassa kaudella 2019-2020 pelannut Kettunen omaa liigakokemusta Lasbin ja Steelersin riveistä 93 ottelun verran, joissa on myös syntynyt kaksi syöttöpistettä. Ennen Lasbin nousua liigaan, Kettunen ehti myös pelaamaan divarissa Lasbissa divaria 79 ottelun verran, joissa on niin-ikää syntynyt tehopisteitäkin kahden syötön verran.

Kettunen itse kommentoi sopimustaan näin;

”Fiilikset todella odottavat ja hienoa päästä pienen tauon jälkeen vielä liigaa pelaan ja kunnon jengiin. Aikanaan Markolle sanonut noukanduu ku kysellyt ja nyt sitten oli sellaisen tarjouksen ymmärtäen kokonaiskuvan myös meikäläisen puolelta ettei pystynyt sanomaan Ei tarjoukselle.

Hommahan eteni tosi nopeasti, että ei tässä oo paljoo kerennyt pohtimaan, kuhan kotipuolessa tsekkailtiin fiilikset ja sovittiin kuviot valmennuksen kanssa niin se oli aika nopeasti selvää että tämmöistä mahdollisuutta ja pakettia ei todennäköisesti koskaan tulisi enää vastaan.

KRP aikanaan tosiaan aiemminkin ollut lähellä siirtyä ja toista kertaa en sanonut Ei, semmoinen mahdollisuus tää kuitenkin on henkilökohtaisestikin”.